Normális, hogy a 14 éves húgomnak bejön egy 35 éves pasi?🤣
Figyelt kérdés
2021. aug. 11. 15:57
11/28 anonim válasza:
Én 14-15 évesen 1,5 évig nagyon szerelmes voltam a 40 éves angoltanárnőmbe.
12/28 anonim válasza:
Nekem 14 évesen nagyon bejött az akkor 41 éves Colin Firth, meg egy csomó 30-as, 40-es színész. Élőben mondjuk senki.
13/28 anonim válasza:
Mondjuk a bejön neki nem azt jelenti, hogy azonnal hanyatt is vágná neki magát.
14/28 anonim válasza:
Egészen idáig normális,hogy bejön,rajong egy idősebb paliért.
Az lenne a gáz,ha már alakulgatna is a kapcsolat közte és a csávó között.
15/28 Only a man válasza:
Nekem is van és volt is fiatalabb barátnőm. Mindig van és lesz aki többe is bele megy, mert vonzódik a pasihoz komolyabban.
17/28 anonim válasza:
Én a 40-es biosz tanáromba voltam "szerelmes". Tök normális.
18/28 anonim válasza:
Attól még, hogy a 40 éves tanártotokba szerelmesek voltatok meg ilyenek, attól még nem biztos, hogy normális :D
19/28 anonim válasza:
De ha a többséggel előfordult, nem lesz azáltal normális?
Szerintem egymás nemi szervét szájjal izgatni nem normális dolog. A többség csinálja, a többség szava dönt, normális az orál szex.
20/28 anonim válasza:
Én mondjuk nem voltam szerelmes kamaszként felnőtt ffiakba és átlagos felnőtt no lettem egy átlagos férjjel meg két gyerekkel. Ezek szerint én nem voltam normális? Sztem max szokványos de nem normalitás kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!