Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Irigy vagyok a húgomra, mit...

Irigy vagyok a húgomra, mit tegyek? 20L

Figyelt kérdés
A húgom 15 éves. A kora ellenére, szebb mint én. És pont ez a bajom. Jobb az alakja, vékonyabb, és tökéletes bőre van. Nekem meg még mindig pattanásos az arcom, van rajtam kis felesleg, sajnos én apámra ütöttem. Már február óta edzek, de nem sok változást látok. Családi ebédnél is mindig mindenki a húgomat dicséri, hogy ő mennyire szép, meg minden...Velem meg senki nem foglalkozik.

2021. aug. 5. 00:17
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
50%
Ne pont a húgodra irigykedj. Mindig lesz nálad, de nála is szebb, jobb, csinosabb, fiatalabb, okosabb stb. Törődj bele. Más meg téged irigyel valamiért, tuti tesód is.
2021. aug. 5. 19:43
 22/22 anonim ***** válasza:

Gondold át, hogy ez az érzés mennyire teszi jobbá a te életminőségedet? Nem-e csak magadnak ártasz vele?

Mindenkinek vannak erényei és hibái, ennyi erővel mindenki lehet irigy a másikra, de ez baromira nem visz sehova.

Azt kéne felmérned, hogy te mit tudsz tenni azért, hogy jobban érezd magad a saját bőrödben.

Kicsit gondolkozz el, hogy mit tehetnél azért, hogy jobb legyen neked, és azt tedd meg. Az irigységről való leszokás pl. az első ilyen dolog.

Amikor tudatosul magadban, hogy jelentkezik nálad ez az érzés, akkor tereld el valami számodra pozitív dologra a figyelmed, pl. legyél hálás valami jó tulajdonságodra. Függetlenül a húgoddal, az összehasonlítgatásnak, megfelelési kényszernek nincs haszna.

2022. ápr. 19. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!