Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Irigy vagyok a húgomra, mit...

Irigy vagyok a húgomra, mit tegyek? 20L

Figyelt kérdés
A húgom 15 éves. A kora ellenére, szebb mint én. És pont ez a bajom. Jobb az alakja, vékonyabb, és tökéletes bőre van. Nekem meg még mindig pattanásos az arcom, van rajtam kis felesleg, sajnos én apámra ütöttem. Már február óta edzek, de nem sok változást látok. Családi ebédnél is mindig mindenki a húgomat dicséri, hogy ő mennyire szép, meg minden...Velem meg senki nem foglalkozik.

2021. aug. 5. 00:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
8-as igazad van, én zöldet nyomtam mindegyikre.
2021. aug. 5. 06:43
 12/22 anonim ***** válasza:
75%
Miért írjátok,hogy biztos hánytatja magát? Hogy érezze jobban magát mert a húga egy szerencsétlen? És ha nem? Én is vékony vagyok, mert ilyen a genetikàm, pedig sokat eszem, az alakom is jó, sokan meg is mondják és néha "irigykednek". Adjatok valami tanácsot, hogy elfogadja magát és a helyzetet, mert így csak pokollá teszi szegény húga életét...vagy sminkelj, cicomázkodj, az is sokat dob az emberen, mit tudom én...
2021. aug. 5. 07:05
 13/22 anonim ***** válasza:
11%

Azt írtam,hogy nem tudhatjuk kinek mi áll a háttérben

Pl a húgom hánytatja magát,hogy vékony legyen

Én azért hîzztam meg mert renyhe a bélmozgásom lassú az anyagcserém állandóan fel vagyok puffadva nehezen megy a nagywc-s

De mindenki más a családban azt látja,hogy kövér vagyok és az,hogy meghíztam egy betegség áll a háttérben

Nem jelentett ki,hogy hánytatja magát a testvére,de sose lehet tudni

2021. aug. 5. 07:30
 14/22 anonim ***** válasza:
20%

Én úgy írtam,Honnan tudod mit művel a hugod magával...

Lehet genetika és valóban szebb

De az nem azt jelenti,hogy a kérdező ne lenne szép

Én a rozsdás bokos kést a torkomhoz merném tenni és azt mondani,hogy a kérdező is szép nő

Lehet az,hogy oda figyel az étkezésre

Lehet az is,hogy hánytatja magát

Lehet az is, hogy nem eszik

Bármi lehet mert nem láttjuk a hátteret

2021. aug. 5. 07:34
 15/22 anonim ***** válasza:
55%

szép és ertékes nő vagy hidd el,ne másokhoz hasonlítsd magad.

A pattanásokra van egy nagyon jó krém, nem drága és 1 hónap után látni fogod a változást

REJUVENÁL ARCPAKOLÁS, ARCRADÍR

Vagy baba szappant az szárítja a pattanásokat

Használj szempillaspirált emeld ki a szép szemed

Fessd be a hajad vagy menj el kérj egy szép szexi frizurát

Neked is és a lelkednek is jót tesz egy kis ragyogás és ezáltal magabiztosabb leszel

2021. aug. 5. 07:36
 16/22 anonim ***** válasza:
12%

Mindenki úgy szép ahogy van

Én duci vagyok a betegségem miatt,de elfogadtam és boldog vagyok.

Magabiztos vagyok, van kisugárzásom.

Tény és való,hogy nem szeretem a hasam, mert nagy

De sose a hátrányaimat figyeltem,hanem azt,hogy szép az arcom,szép különleges kékes zöld szemem van

Aranyos vagyok ezzel a 152cm

Hiába hîztam meg,arányos vagyok,jó az alkatom

Van combom,popsim, jok a melleim

2021. aug. 5. 07:41
 17/22 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező!

Téged az irigység s a rosszindulat tesz csúnyává.

2021. aug. 5. 08:47
 18/22 anonim ***** válasza:
67%
Dedós viselkedés heéyett inkább nőj fel. 20 éves vagy, nem 2.
2021. aug. 5. 10:59
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
A pattanások majd szépen elmúlnak. Pár hónap edzéstől pedig ne várj csodákat. Látványos eredmények majd 2-3 év után lesznek, az akkor alakodhoz képest. De te ugye azt csak akkor látnád, ha minden nap csinálnál egy képet magadról és évekkel később visszanéznéd.
2021. aug. 5. 11:33
 20/22 anonim ***** válasza:
3%

A "fogadd el magad" tanács egy bullshit.

Amíg a kérdező életvitel szerűen a húgával együtt él, addig akár csak gondolat szinten, de mindig is irogykedni fog a kérdező, amit teljesen megértek, mert én sem nézek jól ki pl.

21F

2021. aug. 5. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!