Irigy vagyok a húgomra, mit tegyek? 20L
fogadd el, sok mindent nem tudsz tenni
menj dietetikushoz, szemelyi edzohoz, borgyogyaszhoz
Ne járjon ilyenen az eszed. (Nem ismerlek) de azt bizton kijelenthetem hogy te pedig nyilván úgy vagy szép ahogy vagy.
A tökéletes bőr általában múlandó dolog, és mondjuk magamat tudom felhozni példának, NEM szeretem a "tökéletes nőket", és nyilván mások is gondolhatják így.
Az meg, hogy a hugit dícsérik, általában természetes dolog hisz ő a kisebb. Tényleg ne légy féltékeny/irigy, főként ne a saját húgodra. Nem vagyok vallásos de Káin és Ábel esete jut eszembe. Nem érdemes ilyen dolgokon kiakadni.
Egy 15 éves lányt ne hasonlíts magadra főleg úgy,hogy 20 éves vagy. 5 év különbségrol beszélunk
Nem egy súlycsoportban vagytok
Honnan tudod mit művel a hugod magával,lehet egész nap nem eszik,vagy hánytatja magát
Én 26 éves vagyok,bárki rám nézz a 16-18 éves lányt lát bennem,ha ez nem lenne elég 152cm vagyok és 68 kg
Sokan kritizálnak,hogy van rajtad 10kg felesleg, dagadt vagy, fogyj le,ja könnyű mondani,de egy betegség miatt lettem ilyen, 20 éves koromig 49-55kg között mozogtam
Van egy húgom aki 19 éves,szép az alakja mindenki dicséri ágyba főbe,tudod mit csinál magával egész nap rágozik és ha ehes akkor eszik valamit aztán megy hányni,vagy ha haverokkal beüll egyet pizzázni akkor egyből utánna,4-5ével kapkodja be a stadalaxot dulkolaxot,és kifogatja magából a kaját
Te is szép és ertékes nő vagy hidd el,ne másokhoz hasonlítsd magad.
A pattanásokra van egy nagyon jó krém, nem drága és 1 hónap után látni fogod a változást
REJUVENÁL ARCPAKOLÁS, ARCRADÍR
Nem tudom,hogy sminkesz,de én egy picit hanyagolhatnád,mert a bőrödnek szüksége van arra,hogy fellélegezzen
Igyál 1-2liter vizet
Február óta edzel és az étkezésre is oda figyelsz?
Ha kell valami segítség szólj
De sose hasonlíts magad másokhoz,nem látod mi állhat a háttérben
*kifosatja magából a kaját
Ami nem normális,én beszéltem vele erről,de az ő teste azt csinál amit akar ... hülye 19 éves majd később talán rájön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!