Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Irigy vagyok a húgomra, mit...

Irigy vagyok a húgomra, mit tegyek? 20L

Figyelt kérdés
A húgom 15 éves. A kora ellenére, szebb mint én. És pont ez a bajom. Jobb az alakja, vékonyabb, és tökéletes bőre van. Nekem meg még mindig pattanásos az arcom, van rajtam kis felesleg, sajnos én apámra ütöttem. Már február óta edzek, de nem sok változást látok. Családi ebédnél is mindig mindenki a húgomat dicséri, hogy ő mennyire szép, meg minden...Velem meg senki nem foglalkozik.

2021. aug. 5. 00:17
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
69%
Légy a húgodra büszke, kompenzálj valamivel, nem tudom.
2021. aug. 5. 00:37
 2/22 anonim ***** válasza:
97%

fogadd el, sok mindent nem tudsz tenni

menj dietetikushoz, szemelyi edzohoz, borgyogyaszhoz

2021. aug. 5. 00:38
 3/22 anonim válasza:
72%

Ne járjon ilyenen az eszed. (Nem ismerlek) de azt bizton kijelenthetem hogy te pedig nyilván úgy vagy szép ahogy vagy.

A tökéletes bőr általában múlandó dolog, és mondjuk magamat tudom felhozni példának, NEM szeretem a "tökéletes nőket", és nyilván mások is gondolhatják így.

Az meg, hogy a hugit dícsérik, általában természetes dolog hisz ő a kisebb. Tényleg ne légy féltékeny/irigy, főként ne a saját húgodra. Nem vagyok vallásos de Káin és Ábel esete jut eszembe. Nem érdemes ilyen dolgokon kiakadni.

2021. aug. 5. 00:43
 4/22 anonim ***** válasza:
93%
lépj túl rajta, nálunk is a kisebbik kapta a jó géneket. ez van, bele kel törődni. nem mindenki szép, én se, te se, így jártunk.
2021. aug. 5. 00:46
 5/22 anonim ***** válasza:
79%
Kardiózz, diétázz
2021. aug. 5. 01:01
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Tedd magad rendbe belül
2021. aug. 5. 02:42
 7/22 anonim ***** válasza:
98%
Ne légy irigy inkább keress valamit amiben jó vagy, és kamatoztasd.
2021. aug. 5. 03:51
 8/22 anonim ***** válasza:
23%

Egy 15 éves lányt ne hasonlíts magadra főleg úgy,hogy 20 éves vagy. 5 év különbségrol beszélunk

Nem egy súlycsoportban vagytok

Honnan tudod mit művel a hugod magával,lehet egész nap nem eszik,vagy hánytatja magát

Én 26 éves vagyok,bárki rám nézz a 16-18 éves lányt lát bennem,ha ez nem lenne elég 152cm vagyok és 68 kg

Sokan kritizálnak,hogy van rajtad 10kg felesleg, dagadt vagy, fogyj le,ja könnyű mondani,de egy betegség miatt lettem ilyen, 20 éves koromig 49-55kg között mozogtam

Van egy húgom aki 19 éves,szép az alakja mindenki dicséri ágyba főbe,tudod mit csinál magával egész nap rágozik és ha ehes akkor eszik valamit aztán megy hányni,vagy ha haverokkal beüll egyet pizzázni akkor egyből utánna,4-5ével kapkodja be a stadalaxot dulkolaxot,és kifogatja magából a kaját

Te is szép és ertékes nő vagy hidd el,ne másokhoz hasonlítsd magad.

A pattanásokra van egy nagyon jó krém, nem drága és 1 hónap után látni fogod a változást

REJUVENÁL ARCPAKOLÁS, ARCRADÍR

Nem tudom,hogy sminkesz,de én egy picit hanyagolhatnád,mert a bőrödnek szüksége van arra,hogy fellélegezzen

Igyál 1-2liter vizet

Február óta edzel és az étkezésre is oda figyelsz?

Ha kell valami segítség szólj

De sose hasonlíts magad másokhoz,nem látod mi állhat a háttérben

2021. aug. 5. 05:21
 9/22 anonim ***** válasza:
18%

*kifosatja magából a kaját

Ami nem normális,én beszéltem vele erről,de az ő teste azt csinál amit akar ... hülye 19 éves majd később talán rájön

2021. aug. 5. 05:23
 10/22 anonim ***** válasza:
28%
Miért lettem lepontozzva
2021. aug. 5. 06:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!