Miért vagyok ennyire féltékeny a húgomra? Mi bajom van? 25/n
Szerintem az hogy feltekeby vagy ra az csak egy "tünet", valojaban magaddal nem vagy megelegedve.
Gondolj bele, mi az amitol boldogabb lejetnel, es azt probald meg elerni. Nem kell rogton mindent akarni, haladj kis lepesekben, eloszor pl. Jarj el uj tarsasagba, talalj hobbit, vagy iratkozz be olyan tanfolyamra ami erdekel, es jobb munkat is talalsz utana. Sajnos igy erzel a testvereddel kapcsolatban, ez az erzes csak akkor fog elmulni ha Te magad us ertekesnek fogod talalni a sajat eletedet, es nem hasonlitgatni fogsz. Sok sikert!
Szerintem az természetes, hogy valaki féltékeny a másikra, ha látja, hogy milyen boldog, és ő meg nem.
De nem igazán értelek. Neked is van barátod, van munkád. Azt hittem, az lesz a sztori, hogy neked nincs senkid és semmi se sikerült.
Én inkább úgy látom, hogy te nem tudod értékelni, amid van.
És hogy nem viszonozod a párod szerelmét, szeretetét, nem mutatod ki, annak meg pláne nincs köze a húgodhoz.
Szerintem sokan örülnének egy kedves párnak, akit szerethetnek. Te is örülj neki és ne a húgoddal és a barátjával foglalkozz. Te is lehetnél olyan boldog, csak a barátoddal kéne foglalkozni, nem mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!