Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért vagyok ennyire féltékeny...

Miért vagyok ennyire féltékeny a húgomra? Mi bajom van? 25/n

Figyelt kérdés
Húgom 2 évvel fiatalabb nálam, de az utóbbi időben nagyon féltékeny lettem rá. Lassan 1 éve van barátja, aki az első neki és általam találkozott vele. Tudom, hogy rossz ilyet mondani de sokszor azt kívánom bárcsak ne vittem volna egyik ismerősöm lakásába ahol 4en iszogattunk. Akkor sose találkoztak volna és talán most nem is távolodunk volna el így egymástól. Mi mindig jó testvérek voltunk sokmindent együtt csináltunk. Nekem volt már egy másfél éves kapcsolatom most meg egy társkeresőn keresztül lassan fél éve van egy barátom. A helyzet az hogy húgomon látszik a boldogság, megtapasztalta milyen az igazi szerelem. Nagyon jó a kapcsolatuk mindig vidámak csinálnak sok közös programot. Én ezt látva mindig vhogy féltékeny leszek mert nekem az előző kapcsolatom és a mostani sem ilyen. Nem tudom miért de nem tapasztaltam még meg milyen szerelmesnek lenni. Engem a volt barátom is nagyon szeretett de főként ez miatt szakítottam vele. A mostani barátom már hosszú távra tervezne velem nagyon szeret tényleg érettebb mint az első volt de én nem érzek szerelmet. Nem olyan a kapcsolatunk mint a hugomé. Én nem tudok olyan vidám lenni a társaságában nem tudom viszonozni amit ad nekem. A másik hogy húgom azért kicsit nyitottabb lett az utóbbi időben sikerült neki túllépni a zárkózottságán és megszeretni magát. Most kezdett el dolgozni ami az első helye mindig sportol egyetemet végzett. Én még mindig zárkózott vagyok önbizalomhiányos és állandóan szomorú. Nem tudom mikor éreztem magam utoljára igazán jól boldognak. Nekem már volt 2 munkahelyem most lesz egy új ahol barátom is dolgozik. Ő is elvisz ide oda eljárunk néha edzeni de mégse vagyok boldog. Szüleim is a húgomat szeretik jobban mindent megkap amit csak szeretne akkor is mikor még nem dolgozott. Mindig őt emlegetik mikor a barátjánál van h mi van vele. Sosem cseszegették h keressen munkát. Vhogy mikor el is hozza ide a barátját jobban örülnek nekik meg látják milyen boldogok. Én mindig el voltam nyomva cseszegettek régen h keressek már munkát mert fizetni kell az eü.biztosítást. Mikor egy közfoglalkoztatást elvállaltam egy idő után ez sem volt jó mert hogy milyen keveset keresek. Aztán mikor már nem vettek vissza elmentem operátornak gyárba de nem bírtam és felmondtam. Ez se tetszett nekik mert h még nincs új most mi lesz. Sosem kértem semmit tőlük a spórolt pénzemből vettem mindent amit szeretnék. Úgy érzem nem büszkék rám nem kezelnek felnőttként csak sokszor cseszegetnek csináld ezt azt, húgomat pedig sose. Húgomnak annyira jó h van élete boldog. Szeretnék sokszor elköltözni innen h egyedül lakhassak de barátom azt akarja költözzek hozzá, csak ő is még szüleivel lakik. Így meg nem lenne jó együtt élni és önállósodni se tudnék. Albérletbe viszont nem akar menni. Nem tudom mit tehetnék h minden rendeződjön körülöttem.
2018. jún. 5. 12:06
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Elakadtam félúton: együtt vagy egy sráccal akibe nem vagy szerelmes? Akkor minek vagy vele? Ez nem fair.
2018. jún. 5. 12:15
 2/10 anonim ***** válasza:
96%
Amúgy sztem a természeted a bajod, hogy ilyen depis típus vagy. Neked semmi se jó, te mindenben a rosszat látod, téged mindenki bánt, téged senki se szeret. Erről szól minden mondatod, tömény önsajnálat és letargia. A tesód meg nem depis, ezért vagy rá féltékeny.
2018. jún. 5. 12:17
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az hogy feltekeby vagy ra az csak egy "tünet", valojaban magaddal nem vagy megelegedve.

Gondolj bele, mi az amitol boldogabb lejetnel, es azt probald meg elerni. Nem kell rogton mindent akarni, haladj kis lepesekben, eloszor pl. Jarj el uj tarsasagba, talalj hobbit, vagy iratkozz be olyan tanfolyamra ami erdekel, es jobb munkat is talalsz utana. Sajnos igy erzel a testvereddel kapcsolatban, ez az erzes csak akkor fog elmulni ha Te magad us ertekesnek fogod talalni a sajat eletedet, es nem hasonlitgatni fogsz. Sok sikert!

2018. jún. 5. 12:21
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Minek neked pasi ha nem is vagy szerelmes belé? Másodszor..
2018. jún. 5. 12:22
 5/10 anonim ***** válasza:
65%
Nézd fiatalon a boldogsághoz elég ha egész jól nézünk ki, és érezhetjük magunkról biztosan azt, hogy tudásunkkal, képességeinkkel egész jól tudunk keresni (legyen az hagyományos munkavállalás, vagy akár sport, művészeti tevékenység, stb.) Ha ez adott, akkor megvan az önbizalom, vonzó pár és minden más is.
2018. jún. 5. 12:35
 6/10 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem az természetes, hogy valaki féltékeny a másikra, ha látja, hogy milyen boldog, és ő meg nem.

De nem igazán értelek. Neked is van barátod, van munkád. Azt hittem, az lesz a sztori, hogy neked nincs senkid és semmi se sikerült.

Én inkább úgy látom, hogy te nem tudod értékelni, amid van.

És hogy nem viszonozod a párod szerelmét, szeretetét, nem mutatod ki, annak meg pláne nincs köze a húgodhoz.

Szerintem sokan örülnének egy kedves párnak, akit szerethetnek. Te is örülj neki és ne a húgoddal és a barátjával foglalkozz. Te is lehetnél olyan boldog, csak a barátoddal kéne foglalkozni, nem mással.

2018. jún. 5. 12:41
 7/10 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem itt veled van a baj! Hugom teljesen ilyen, pedig nagyon buszkek ra a szulok, nekem is sokszor az orrom ala dorgolik, hogy bezzeg a hugom igy ugy (en otthagytam az egyetemet, o meg nem). O is mindenben a rosszat latja, szerinte a szulok ot utaljak es mindig bunko vele mindenki. Pszichologus!
2018. jún. 5. 12:47
 8/10 anonim ***** válasza:
88%
Először is szakíts a barátoddal. Ha nem szereted, ne áltasd mert ez undorító dolog. Másrészt meg kell találnod az életedben azokat a dolgokat, amik boldoggá tesznek. Valóban letargikus az írásod, árad belőle az önsajnálat. Az se csoda h a szülők gyerekként kezelnek. Keress állást, gyűjts, és kezdj saját életet!
2018. jún. 5. 14:07
 9/10 anonim ***** válasza:
90%
full negativ és irigy vagy ezér fáj a másik boldogsága,ezek rossz tanácsadók. Mit tegyél,huzd ki a fejed az önsajnálatbol,lépj ki az ujabb legyen vki tök mindegy h ki tipusu kapcsolatodbol,foglald el magad,épitst fel magas,szeresd magad,és legyel végre Te,Ne a hugod akar lenni. Ennyi.
2018. jún. 5. 16:47
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Gusztustalanul irigy vagy, szégyellhetnéd magad. Minek vagy olyannal, akit nem szeretsz??? Keres olyan srácot, aki iránt többet érzel és ne hülyítsd a mostanit.
2018. jún. 6. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!