Ez már beteges amit a nővérem művel. Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
A nővérem (19L) sokszor megkér, hogy csináljak róla képeket, amiket utána kirakhat az oldalára. Utálok vele képet csinálni, mert mindig összeveszünk. Folyton azt mondja hogy nem igaz hogy ilyen szerencsétlen vagyok, hogy még egy normális képet se tudok róla csinálni. Aztán ha kirakja a képet elveszi a telefonomat a tudtom nélkül, belájkolja, és kommentel a nevemben a képe alá. Múltkor is megzsarolt, hogyha nem lájkolom az új képét akkor letilt. Nem normális... Mit csináljak szerintetek? 16L2021. aug. 4. 22:25
11/13 anonim válasza:
Mutasd be nekem. Majd én csinálok róla képeket, mindenkinek meg lesz oldva az össze problémája. :D
13/13 anonim válasza:
Attól hogy a testvéred, semmit se várhat el tőled. Nem te akartál testvért, hanem a azüleid 2 gyereket.
Ilyenkor sajnálom hogy Facebook-on nincs dislike, vagy valami "szar vagy" emoji. Tuti benyomogatnám rá az egészet.
Minden kedvelést távolíts el, s tiltsd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!