Mit tennétek a helyemben?
Hugom 2 napja szolt, hogy jovo hetvegen lesz az eskuvoje. Kicsit az az erzesem, hogy nem akarja, hogy menjek. Minden meghivottnak idoben szolt.
Korabban volt szo rola, hogyha lesz eskuvoje, akkor engem szeretne tanunak. Most azt is kozolte, hogy mar le kellett adni a tanuk adatait, ugyhogy a harmadik tesonkat diktalta be.
Ugy gondolom, egyszeruen csak nem meri megmondani, hogy nem akarja, hogy menjek, ezert en akkor csak siman nem mennek el, igy win-win helyzet lenne: neki nem kell face to face felvallalnia, hogy 'bocs, nem akarlak meghivni', nekem meg nem kell megbantanom, hogy az arcaba mondom, hogy ez eleg paraszt huzas volt, hogy utolso utani pillnatban szolt...
Nyilvan szarul esik, nyilvan kellene rola beszelni, de igy elso korben ezt latom megoldasnak...
De miért gondolod ezt? Rossz viszonyban vagytok?
Egy esküvő hatalmas cirkusz, simán lehet, hogy tényleg elfelejtette. Persze ha alapból nem vagytok jóban, akkor lehet, tényleg nem akarja.
Kommunikáció!
Egyszerűen csak kérdezd meg tőle, hátha van rá magyarázat.
Nem vagyok nagy esküvős, szóval nem hatna meg, mert elég terhelt a famíliám és örülnék, hogy ennyivel kevesebbet kell jó pofát vágnom.
Jó viszony esetén persze, szarul esne és rá is kérdeznék, hogy ez most mi volt.
Miből gondolod, hogy azt akarja, hogy ne menj? Hogy tudsz ilyenre következtetni? Saját húgodhoz így állsz hozzá? Ha azt akarja, hogy ne menj, akkor majd megmondja. Ha azt mondta volna, hogy ne menj, és ordítva lecsapta volna a telefont, még akkor is lehet, hogy ott kibékültetek volna, és egymás nyakába borulnátok. Borzasztóan gyanakvó vagy, és rosszhiszemű. Ezektől az érzésektől és gondolatoktól szabadulj meg minél előbb. Ha érzed, hogy jön ez a gyanakvó érzés és gondolatok, azonnal űzd el őket. Ne gyanakodj és kételkedj folyton.
Az esküvő nem sokszor van egy ember életében, tiszteld meg annyival a húgodat, hogy elmész az esküvőjére, és hogy nem feltételezel róla ilyeneket.
Nem leszek most népszerű.
Hogyan lehetséges az, hogy rajtad kívül mindenki tud arról, hogy esküvő lesz? Teljesen elképzelhetetlen ez számomra, hiszen ilyenkor zsong az egész család meg más téma nincs is igazán.
Ha lagzi is van, akkor meg aztán főleg tiszta stressz mindenki.
Miért nem akartál erről tudomást venni?
A bátyám nekem sem adott meghívót, olyannyira evidens, hogy ott leszek.
Mi a fenéből szűrted ezt le? Csak nem az a helyzet, hogy pontosan te nem akarsz menni és most igazolni szeretnéd magad?
De ha duzzogsz meg nem akarsz menni, arra az egy napra illene ezt félretenned neked is. Egyszerűen illene, van ilyen, hogy menni kell a pofavizitre... hogy veszi ki magát, hogy nem mész? A testvéred basszus, komolyan 1 napért vállalod azt, hogy ekkora tüskét szúrsz a szüleidbe , belé, mindenkibe? A többi testvéredtől így hogy kapsz meghívót? Milyen szájízzel lesznek feléd az elkövetkezendő x évben ? A te esküvődre akkor majd ő sem megy? Tedd már félre ezt egy picit, ha igazad van, ha nincs és menj el!
Gyanús, hogy két nappal az esküvő előtt értesített.
Én kompromisszumként elmennék az esküvői szertartásra, ha lesz lakodalom esetleg oda is elmennék 1 órára, aztán elnézést kérnék tőlük azzal, hogy programod van, amit régen megbeszéltél olyannal, akinél már nem lehetett lemondani, mert több személyről van szó és számodra is fontos, hogy ott légy.
Ha rákérdeznek, hogy mi az, ami ennyire fontos, mondd azt, hogy a biciklin való Holdraszállást akarjátok megbeszélni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!