Ti mit tennétek a helyembe? Hitelt vesz fel a Nővérének!
Párommal 5 éve együtt vagyunk nem rég költöztünk össze( az ő házába )
A lényeg, hogy a Sógornőm most szeretett volna felvenni hitelt, hogy vásároljon házat sajnos neki nem sikerült, így ő és a párom apja kitalálták,hogy a párom vegyen fel és majd ők kifizetik. Én ezt megértem és tudom , hogy kifizetik csak az zavar hogy nagyon jól tudják, hogy én nem szeretnék hitelt a nevünkre semmilyen formában, a párom persze beleegyezett és az én véleményemet ki sem kérte. Engem ez borzasztóan zavar.
Szerintetek túlreagáltam az egészet, hogy ezen megsértődtem?
Nem reagáltad túl.
A minimum, hogy ebbe beavat és előtte együtt megbeszélitek
Köszönöm a gyors válászodat!
Pont ez zavar, hogy meg sem kérdezett.
Tavaly felakart ő is venni hitelt, hogy a házon tudjunk alakítani.
Ebbe sem mentem bele és most tessék ezt hallom.
Anyám hitelt vett fel a bátyjának ugyanígy egyszer. Kezesek voltak meg minden.
A pénzből egyetlen forintot sem költöttek arra, ami miatt felvetették anyámmal, helyette lett telefon, kocsi, toronyóra...
Persze nem fizették. Bár ők voltak a kezesek, de a bank minket zaklatott évekig, mire végrehajtásig jutott az ügy. Ők bukták a házukat a behajtásra, de nem baj, beköltöztek a nagyszülői házba (ezzel kvázi kiforgatva anyámat az örökségből), anyám cserébe khr-es, kb soha többé nem kap hitelt.
Nálam ez válóok lenne, ha a párom ilyet csinálna.
Házasok vagytok? Mert ha igen, akkor bizony az nem az ő hitele, hanem a ti hiteletek, amit neked is fizetned kell. Egy ilyen húzás nálam egyértelműen válóok lenne.
De gondolom nem vagytok azok, hiszen most költöztél hozzá. Így nem közös a hitel, de elgondolkodnék rajta, hogy mi keresni valóm van egy tutyimutyi alak mellett, aki úgy ugrál ahogy a családja fütyül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!