Ti mit tennétek a helyembe? Hitelt vesz fel a Nővérének!
Párommal 5 éve együtt vagyunk nem rég költöztünk össze( az ő házába )
A lényeg, hogy a Sógornőm most szeretett volna felvenni hitelt, hogy vásároljon házat sajnos neki nem sikerült, így ő és a párom apja kitalálták,hogy a párom vegyen fel és majd ők kifizetik. Én ezt megértem és tudom , hogy kifizetik csak az zavar hogy nagyon jól tudják, hogy én nem szeretnék hitelt a nevünkre semmilyen formában, a párom persze beleegyezett és az én véleményemet ki sem kérte. Engem ez borzasztóan zavar.
Szerintetek túlreagáltam az egészet, hogy ezen megsértődtem?
Nem reagálod túl. Ha nem fizetik (mert nem tudják valamiért), akkor a párodnak kell, mert ő az adós. Azaz behajtják rajta, BAR listára kerül és ha X év múlva el akartok indulni KÖZÖSEN az életben, akkor cseszhetitek, mert nem kap hitelt.
Ha fizetik rendesen, akkor is mire kb 20 milliót kicsenget a nővére, az több mint 1 évtized, addig sem kap hitelt ha ti házat akartok.
Eladja a jövőtöket, mert a nővérének ház kell. Tudod ki menne ebbe bele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!