Ti gyanakodnatok a helyembe?
Igen, gyanús. Mintha előre levédené magát.
Ha nem tartaná fontosnak, meg sem említi.
Másrészt a pletyka tényleg semmiségekkel indul. Ki tudja?
Azért figyelj.
Az emberek bármi miatt képesek pletykálni. Rólam és egy kolléganőmről is keringtek a pletykák. Mi munkaidőn kívül is találkoztunk, mondhatni a legjobb barátom volt. A férje egy idő után ezt nem tolerálta. Valahol értem, bár soha semmi "romantikus" kapcsolat nem volt köztünk. Inkább testvéri volt a kötődés, de nagyon szerettük egymás társaságát.
Ma már nem is nagyon beszélünk, mert megint beindulnak a pletykafészkek, de nagyon hiányzik.
Szerintem beszélgess el őszintén a férjeddel és hidd el, ha azt mondja, nincs köztük semmi.
Ismerős! Nekem a portás srác volt jó haverom, sokszor haza is vitt ha egy műszakban voltunk. Semmi nem volt köztünk,de láttuk, hogy néznek ránk. Mondjuk nem zavart, egyszer meg is kérdeztem tőle,hogy "szerinted megd..gtál már?" Jót röhögtünk. Bár megjegyzem,hogy én elég gyanakvó vagyok,mióta megcsalt az exem,szóval én is utána néznék a hölgynek..csak óvatosan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!