Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti gyanakodnatok a helyembe?

Ti gyanakodnatok a helyembe?

Figyelt kérdés
Parommal tobb eve egyutt vagyunk.Vannak gyerekeink is. Minap azzal jott haza, hogy munkahelyen nagyon nagy pletyka folyik rola es a koleganojerol. De, allitsa semmi alapja csak együtt ebedelnek es egyutt jarnak haza. Nekem nagyon fura. Csak ugy nemkezdnek pletykalni ha nincs alapja
2019. máj. 1. 16:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem nem az a gáz, hogy pletykálnak, főleg, ha el is mondja neked, hanem az, hogy te ettől máris gyanakodni kezdesz (ha nem gyanakodnál, akkor eszedbe se jutna ilyen kérdést feltenni), vagyis nem bízol benne...
2019. máj. 1. 18:20
 12/19 anonim ***** válasza:
79%

Őszintén, én nem. Ismerem a páromat, tudom, hogy ilyet nem tenne, vagy ha mégis, akkor másnap elém állna, és elmondaná, hogy ez, meg ez történt, hogyan tovább, stb.

A pletykálás meg baromság, rólam a gimnáziumban keringtek olyanok, hogy csak néztem, de ez minden kisebb-nagyobb közösségben így van. Mindig kell valami téma. De mivel bennem már felmerült a gyanú, ezért óvatosan, de utána néznék a helyedbe ennek az egésznek.

2019. máj. 1. 18:31
 13/19 anonim ***** válasza:
78%

"ugy nemkezdnek pletykalni ha nincs alapja"

Van neked egyáltalán munkahelyed? Mert ott biztosan találkoznál ilyennel, lépten-nyomon.

Vagy csak htb vagy?

2019. máj. 1. 21:06
 14/19 anonim ***** válasza:
88%

"Ha nem tartaná fontosnak, meg sem említi."

Ha nem mondaná meg, akkor az lenne, hogy titkolni valója van, azért nem mondja meg.

Kérdező, szerintem ez még nem jelent semmit. Nekem is volt egy férfi kollégám, akivel nagyon jóban voltunk, az ég világon semmi nem volt köztünk, ő három gyerekes apuka, én pedig komoly kapcsolatban vagyok. Mindketten hűséges típusok vagyunk, csupán nagyon hasonlóan gondolkodunk és ezáltal jól megértettük egymást. Kilenc évig dolgoztunk együtt és ezalatt folyamatosan pletykáltak rólunk a hátunk mögött. Mi tudtuk, hogy az ég világon semmi nincs barátságon kívül, de rajtunk kívül mindenki úgy hívott minket a hátunk mögött, hogy a "szerelmes pár".

Az emberek állandóan másokkal vannak elfoglalva és a pletykák javarészt rosszindulatból születnek. Az pedig, hogy ezt a párod megmondta neked, jelenthet jót is, egyszerűen őszinte veled. Ha eddig is tudtad, hogy a kolléganőjével jóban van, szerintem ne aggódj ezen.

2019. máj. 1. 21:29
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Így védi be magát. Ne légy naív!
2019. máj. 2. 05:50
 16/19 anonim ***** válasza:
74%

Szerencsétlen férfiak!

Ha elmondja, "csak bevédi magát előre".

Ha nem mondja el, akkor "takargatnivalója van és egy hazug disznó aki biztosan megcsal".

Na így igazodjon ki az ember a nőkön...

2019. máj. 2. 10:27
 17/19 anonim ***** válasza:
66%
16: Nem a nőkön, hanem az embereken! Nem a nők vagy a férfiak ilyenek. Egyszerűen vannak emberek, akiknek semmi sem jó, mindenbe belekötnek.
2019. máj. 2. 12:23
 18/19 anonim válasza:
Ha az én párommal történne ilyen, nekem mondjuk eszembe se jutna gyanakodni, mert ismerem és bízom benne. A te párod nem ismerem, de nem túl jó előjel, felvetlődik benned a gyanú.
2019. máj. 2. 23:13
 19/19 anonim ***** válasza:
36%

"16: Nem a nőkön, hanem az embereken! Nem a nők vagy a férfiak ilyenek."

Bocs, de a nők válaszaiból idéztem!!

2019. máj. 3. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!