Szerintetek ezek alapján miért viselkedik anyukám igy ti mit tennétek a helyembe?
Szégyelli, hogy nagymama lett, ez arra emlékezteti, hogy ő már nem fiatal - ez lehet az ok.
Az meg, hogy a lányát arra akarta rávenni, hogy elvetesse a férjével közösen akart gyereket - arra utal hogy lelke mélyén gonosz. Nem tartanék vele kapcsolatot.
"ez arra emlékezteti, hogy ő már nem fiatal"
??? 38 éves. Sokan az első gyereküket szülik ennyi idősen.
Ti akartatok gyereket, lett is, ebbe ő nem szólhat bele. Gonosz, rosszindulatú, vagy hiú vagy sokminden lehet.
Ellenezte, hogy gyereked legyen.
Nem érted, miért nem segít, látogat, hiszen hát busz is van... valószínűleg azért, mert nem akar.
Ha azt vágta a fejedhez, hogy alkalmatlan lennél a gyerekneveléshez, és mondjuk makacs is hozzá, akkor lehet, hogy lehetőséget teremt neked most bebizonyítani, hogy rosszul gondolta, és alkalmas vagy igenis. A segítsége nélkül.
4-es, csak manapság "divat" 40 évesen szülni az első gyereket. Engem édesanyám 19 évesen szült meg.
Ennek ellenére szerintem rendben van az, hogy valaki ilyenkor vállaljon gyereket (én 30 éves vagyok és még nincs), szóval nem ezzel van a probléma.
De a hozzáállás az nagyon rossz.
Kérdező, beszéltél anyukáddal erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!