Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miert viselkedik...

Szerintetek miert viselkedik igy a ferjem?

Figyelt kérdés
A ferjem miota meg szuletett a fiunk nem igazan segit korulotte en etetem a kicsit tapszeres illetve en pelenkazom azt se akarja az elejetol fogva illetve ha sir akkor se veszi fel amikor kerdeztem hogy miert nem veszi fel csak annyi volt a valasza rakell hagyni ha sir illetve majd foglalkozik vele amikor lesz kedve meg annyit mondott hogy en vagyok az anyja koteles vagyok vele foglalkozni na most ebben igaza van de sok minden masban nincs szerintem. 32-eves illetve nem elso gyereke van meg egy gyereke az elozo kapcsolatabol. Mindig az a kifogas hogy faradt. Valahol meg ertem en hogy faradt mert tiz ora hosszakat dolgozik de megis csak van egy gyerekunk akivel szerintem tobbet kene foglalkoznia. Bocsi hogy igy irtam de nincs ekezet a mobilomon. Arra lennek kivancsi hogy szerintetek ezek alapjan amiket le irtam miert viselkedhet igy illetve hogy ti mit tennetek a helyemben.
2017. jún. 2. 19:13
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
63%

Kidobnám, mint macskát...... Elég gáz, hogy egy ekkora tuskó bunkótól van gyereked. Ha már most ilyen, mi lesz később? Mi az, hogy ha kedve lesz? Ő is köteles ellátni a gyereket, mert kettőtöké. Én már a vacsorájára is ezt válaszoltam volna, hogy majd megfőzöm, ha kedvem lesz, addig meg csináljon, ha enni akar.

Gondolkodnék a váláson a helyedben.

2017. jún. 2. 19:16
 2/25 anonim ***** válasza:
73%
Neki is ugyanúgy kötelessége és nincs igaza. Hogy nem derült ki ez, hogy így áll a gyerekneveléshez? Vagy csak megváltozott hirtelen? Másik gyerekével foglakozik? közös program, szülői, viszi suliba, oviba, edzésre stb. ?ha nálatok van a másik gyerek azt ellátja? Ezt mikor terveztétek a gyereket, vagyis nem, előbb mikor egy pár letettek nem beszéltetek ilyenekről, hogy hogyan áll az ilyen dolgokhoz? Soha nem értem ezek miért utólag derülnek ki, hogy ő aztán nem pelenkáz, nem etet stb. Más házimunkát sem tesz meg? Nem rakja be a mosógépet? Nem takarít ki, nem főz? Mert ha még ezeket sem az elég baj, akkor tényleg könnyebben vagy egyedül, mert vele csak hátrébb.
2017. jún. 2. 19:29
 3/25 A kérdező kommentje:
Hat a masik gyereke az anyjaval el. Azt se viszi ovodaba az anyja rendezi. Van hogy neha segit annyit a hazimunkaba hogy peldaul beteszi a gegbe a mosatni valot. Vagy nagy ritkan de nagyon ritkan elmosogat. Hat az elott sajnos ezt az oldalat nem tudtam ki ismerni. Mivel nem voltam ilyen helyzetbe vele. A masik lanyat is ritkan hozza el maximum ket van hogy csak 3-hetente de vele is csak ritkan foglalkozik.
2017. jún. 2. 19:36
 4/25 anonim ***** válasza:
88%

Hogyhogy nem voltál vele ilyen helyzetben? Nem éltetek együtt házasság és gyerekvállalás előtt?

Akarta egyáltalán vagy csak besikerült?

Ez magyarázat lenne a viselkedésére is. A helyedben nem terveznék vele hosszú távra, ha nem élvezi az apaságot. Le fog lécelni.

2017. jún. 2. 19:47
 5/25 A kérdező kommentje:
Arra ertem hogy nem voltunk olyan helyzetben hogy nem elt velunk gyerek. Tervezett volt a baba o is akarta nagyon azert is erdekes ez a viselkedes a reszerol. De eltunk egyutt termeszetesen gyerek vallalas elott is jo par evet.
2017. jún. 2. 19:51
 6/25 anonim ***** válasza:
33%
"miota meg szuletett a fiunk nem igazan segit korulotte" - Miért, előtte segített körülötte? :) De tényleg, segített a háztartásban?
2017. jún. 2. 19:58
 7/25 anonim ***** válasza:
79%

Azért viselkedik így, mert ő ilyen. Így választottad őt.

Ja, és nem fog megváltozni.

2017. jún. 2. 20:00
 8/25 A kérdező kommentje:
Elotte azert volt hogy besegitett sokkal tobb mindenbe a haztarsban is peldaul. A gyerekhez elore nem tudtam hogy igy fog viszonyulni. Es azert is vagyok csalodott.
2017. jún. 2. 20:06
 9/25 anonim ***** válasza:
55%
Írásjel sincs a mobilodon?
2017. jún. 2. 20:35
 10/25 anonim ***** válasza:
87%
Abból is leszűrhetted volna, hogy az első gyerekével mennyire törődik.
2017. jún. 2. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!