Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miert viselkedik...

Szerintetek miert viselkedik igy a ferjem?

Figyelt kérdés
A ferjem miota meg szuletett a fiunk nem igazan segit korulotte en etetem a kicsit tapszeres illetve en pelenkazom azt se akarja az elejetol fogva illetve ha sir akkor se veszi fel amikor kerdeztem hogy miert nem veszi fel csak annyi volt a valasza rakell hagyni ha sir illetve majd foglalkozik vele amikor lesz kedve meg annyit mondott hogy en vagyok az anyja koteles vagyok vele foglalkozni na most ebben igaza van de sok minden masban nincs szerintem. 32-eves illetve nem elso gyereke van meg egy gyereke az elozo kapcsolatabol. Mindig az a kifogas hogy faradt. Valahol meg ertem en hogy faradt mert tiz ora hosszakat dolgozik de megis csak van egy gyerekunk akivel szerintem tobbet kene foglalkoznia. Bocsi hogy igy irtam de nincs ekezet a mobilomon. Arra lennek kivancsi hogy szerintetek ezek alapjan amiket le irtam miert viselkedhet igy illetve hogy ti mit tennetek a helyemben.
2017. jún. 2. 19:13
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
89%
Mondtad, hogy a férjed az előző kapcsolatában született lányával is alig foglalkozott. Akkor most mit vársz. Tetszik vagy sem, de egy megbízhatatlan férfival álltál össze és csináltál gyereket. Végleg bebizonyosodott, hogy pocsék apa. Vagy megszokod, vagy megszöksz a fiaddal.
2017. jún. 3. 18:24
 22/25 anonim ***** válasza:
70%
Hát igen, a buta nők így járnak. Annyi eszük sincs, hogy belegondoljanak, hogy ha az előző gyerekkel nem foglalkozik, akkor a következővel sem fog. Majd a következő nője talán okos lesz, és nem szül neki eszetlenül.
2017. jún. 4. 07:15
 23/25 anonim ***** válasza:
88%
Sajnos ugyanebben a helyzetben voltam. Nekem nagyon fájt a viselkedése.Ha szóvátettem, veszekedés volt. Én nem bírtam tovább. Szétmentünk. Ő azóta élvezi az életet az új nővel. Jöhet-mehet kedvére.
2017. jún. 5. 15:08
 24/25 anonim ***** válasza:
85%
Miből gondoltad hogyha te szülsz neki azt jobban fogja szeretni, gondozni, mikor az első gyerekét is otthagyta????
2017. jún. 5. 18:57
 25/25 anonim ***** válasza:
81%

"Nem eroltettem pedig. Mert ra kerdeztem es o is akarta azt mondta."

mibe, hogy azért mondta, mert neki amúgy mindegy?

2017. jún. 6. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!