Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miert viselkedik...

Szerintetek miert viselkedik igy a ferjem?

Figyelt kérdés
A ferjem miota meg szuletett a fiunk nem igazan segit korulotte en etetem a kicsit tapszeres illetve en pelenkazom azt se akarja az elejetol fogva illetve ha sir akkor se veszi fel amikor kerdeztem hogy miert nem veszi fel csak annyi volt a valasza rakell hagyni ha sir illetve majd foglalkozik vele amikor lesz kedve meg annyit mondott hogy en vagyok az anyja koteles vagyok vele foglalkozni na most ebben igaza van de sok minden masban nincs szerintem. 32-eves illetve nem elso gyereke van meg egy gyereke az elozo kapcsolatabol. Mindig az a kifogas hogy faradt. Valahol meg ertem en hogy faradt mert tiz ora hosszakat dolgozik de megis csak van egy gyerekunk akivel szerintem tobbet kene foglalkoznia. Bocsi hogy igy irtam de nincs ekezet a mobilomon. Arra lennek kivancsi hogy szerintetek ezek alapjan amiket le irtam miert viselkedhet igy illetve hogy ti mit tennetek a helyemben.
2017. jún. 2. 19:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
90%
Meg úgy egyáltalán, lehetett volna beszélgetni mindenféléről, hogy megismerjétek egymást minél jobban. De úgy látszik, ez elmaradt...
2017. jún. 2. 20:39
 12/25 anonim ***** válasza:
83%
Tudtad h nem foglalkozik az elso gyerekevel sem, megis szultel neki megegyet... Mikor fogjatok mar fel hogy a gyerekvallalas nem egy jatek, hanem komolyan probara tesz meg egy stabil kapcsolatot is?
2017. jún. 2. 20:42
 13/25 anonim ***** válasza:
91%

Magad írtad, hogy az első gyerekévek sem foglalkozott sokat eddig sem. Ebből le lehet szűrni, milyen apa.

Nyilván tiéd a munka oroszlánrésze a gyerek körül, mivel ő dolgozni jár, de attól még neki is kötelessége a gyerekkel is törődni, mivel az ő gyereke is. Nem csak a pénzkeresés az apák dolga.

Ezt ugyan közölheted vele, de nem hiszem, hogy ettől ő meg fog változni. Sajnos vannak ilyen férfiak, az ilyeneknek nem célszerű szülni.

2017. jún. 2. 21:04
 14/25 anonim ***** válasza:
64%
A házasok éljenek örökké együtt, hogy bűnhődjenek azért a hibáért, hogy megházasodtak. Gustav Flaubert
2017. jún. 2. 21:06
 15/25 anonim ***** válasza:
69%

Gondolom, nem akart gyereket, csak te erőltetted.

Abból, ahogy az másik gyerekével viselkedik, vagyis, hogy nem foglalkozik vele, nem hiányzik neki igazán, rájöhettél volna, hogy nincs oda a gyerekekért, még a sajátjáért sem.

2017. jún. 2. 21:14
 16/25 A kérdező kommentje:
Nem eroltettem pedig. Mert ra kerdeztem es o is akarta azt mondta.
2017. jún. 2. 23:10
 17/25 anonim ***** válasza:
68%
Nem akarta a gyereket. Csak úgy tűnik a pasik még mindig nem fogják fel, hogy ez nem kötelező, és csomó olyan nő van, aki nem akar szülni.
2017. jún. 3. 05:10
 18/25 anonim ***** válasza:
89%
Nem én szültem neki gyereket.
2017. jún. 3. 07:15
 19/25 anonim ***** válasza:
91%

Az, ahogy állt az előző családjához, elég beszédes kellett volna legyen neked...

Amúgy kivagyok az ilyen hapsiktól, akik 10 óra munkától már szent halált halnak.

El tudom képzelni, hogy mennyire tojik a régi és az új családjába is.

Tipikusan olyan, aki azt várja, hogy mivel ő dolgozik , kb avassák szentté. Szörnyű.

El kell keserítselek, de nem gondolom, hogy bármit is változni fog. Vagy ilyen marad, vagy rosszabb lesz.

A te döntésed már csak annyi, hogy ezt így elfogadod vagy kilépsz a kapcsolatból és önállóan új életet kezdessz.

2017. jún. 3. 08:02
 20/25 anonim ***** válasza:
87%
Én értem, hogy nem voltál vele ilyen szituban, gyerekkel. Az viszont igaz, láttad, hogy az első gyerek neveléséből sem veszi ki a részét, akkor hogyan gondoltad, hogy a másiknál kifogja? Ilyen pasi még nem született. Azt végképpen nem tudom megérteni, ha valaki összejön valakivel, már a randizás alatt nem beszélgetnek olyan dolgokról, hogy hogyan áll az élethez, párkapcsolathoz, együttéléshez, bizonyos elvekhez. Hogyan lehet valakivel úgy összeköltözni? Szerintem az első 1-2 randin le lehet szűrni, hogy a házimunkához hogyan áll, feladatok megosztásához egy gyerekkel, ha itt nem passzolunk akkor már kár folytatnia randidzást is és akkor nincs utólag sírás rívás. Hát Neked Kérdező, ez a hajó már elment, mármint utólag derült ki, hogy nem éppen társnak való. Vagy lépsz, vagy beletörődsz, hogy társas magányban Vagy és magadnak kell így is megoldani gyakorlatilag a mindent. Én lépnek, nem fog megváltozni, ha rágod a fülét akkor rosszabb lesz.
2017. jún. 3. 08:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!