Van egy 12 éves öcsém, és egész nap konkrétan ordít, és nem érdekli, ha szól neki bárki is.. Mivel tudnám elhalkítani?
Figyelt kérdés
Nagyon keménynek/menőnek hiszi magát, anyukámra már alig hallgat. Egyszerűen nem bìrom èpp ésszel azt, hogy napi 4 órát játszhat, de ezt rendszeresen túllépi. Ps4en játszik a barátaival, vettem neki a saját pénzemből egy elég jó fejhallgatót, de nem hajlandó felvenni. Miközben játszanak, hívásoznak, és ezzel van a bajom, mivel tényleg ordít, és direkt felhangosítja a játékát, barátait. Mellette van a szobám, de a szülők szobája sokkal messzebb van, azonban még ők is hallják, ők nem annyira, ezért én vagyok leszidva, ha átszólok neki... Mit kéne tenni?2021. jún. 21. 09:01
22/25 anonim válasza:
Elbow:DD
Könyökkel verd tarkón, aztán csendbe lesz egy darabig:D
23/25 anonim válasza:
A fejhallgató mit javít a helyzeten? Nekem mindkét fiamnak van és úgy ordítanak, mint a sakál.
24/25 anonim válasza:
Egyébként te hány éves vagy és milyen nemű?
25/25 anonim válasza:
Mekkora ciki. Vedd fel videóra és rakd fel youtubera. Mutasd meg a világnak mennyire nyomi. Aztán mutasd meg neki a kommenteket, meg a videót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!