Anyának a párja folyamatosan kiabál, ha ideges konkrétan tör-zúz és sokszor viccből le*ibancozz szinte.Mit csináljak?
" csak én gondolom így ezt."
Hanem még ki?
Egyébként én összecuccolnák és átmennék apámhoz.
Én megpróbálnék kikeveredni ilyen toxikus közegből. Édesanyád gondolom tud erről, nem? Ő mit tesz ellene?
Ha semmi sem működik, próbálj meg elköltözni. Nagyszülőkhöz esetleg, ha még élnek, vagy édesapádhoz, ha van rá opciód. Esetleg saját albérletbe, ha meg tudod keresni rá a pénzt. Én is viszonylag korán, 19 évesen albérletbe mentem, ott mondjuk picit más volt a körülmény.
Az én anyám barátja is ilyen, csak szó szerint egy nárcisztikus elmebeteg mellé, aki szektát épít nőkből.
Nekem ezért 9-18 éves korom közötti életem pokol volt...
Sajnos nem nagyon tudsz mit tenni, anyád jobban szereti nálad, sokkal.
Hamarabb tenne ki Téged, mint a pasit...
Annyit tudsz tenni, hogy 18 évesen elköltözöl, de addigra lelkileg már meg leszel nyomorítva.
azt nem árt figyelenbe venni, hogy miilyen az anyagi helyzete? Lehet, hogy a fizetésétől van elszállva, lehet, hogy anyukád nem mer szólni? Annyira nagy szám nem lehet a pasi, ha mégis, akkor az anyagi háttere, és a kiemelkedő szexuális ereje miatt tartja még anyukád...
Halkan megjegyzem, előbb-utóbb rádrepül...ha ellenállsz, úgy megtép, sőt anyukádat is.
Én szóltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!