Van egy 12 éves öcsém, és egész nap konkrétan ordít, és nem érdekli, ha szól neki bárki is.. Mivel tudnám elhalkítani?
Figyelt kérdés
Nagyon keménynek/menőnek hiszi magát, anyukámra már alig hallgat. Egyszerűen nem bìrom èpp ésszel azt, hogy napi 4 órát játszhat, de ezt rendszeresen túllépi. Ps4en játszik a barátaival, vettem neki a saját pénzemből egy elég jó fejhallgatót, de nem hajlandó felvenni. Miközben játszanak, hívásoznak, és ezzel van a bajom, mivel tényleg ordít, és direkt felhangosítja a játékát, barátait. Mellette van a szobám, de a szülők szobája sokkal messzebb van, azonban még ők is hallják, ők nem annyira, ezért én vagyok leszidva, ha átszólok neki... Mit kéne tenni?2021. jún. 21. 09:01
11/25 anonim válasza:
A szülőkkel kéne beszélni, hogy ez nagyok zavaró számodra.
14/25 anonim válasza:
Sajnos nálunk lakatosék ordítanak egész nap de nem lehet mit tenni
15/25 anonim válasza:
Én először szóltam szüleimnek, próbálkoztak,de semmi. Aztán megkértem szépen a tesómat, semmi. Végül a legfontosabb pillanatban(épp sikerült volna egy szint a játékban) fogtam kikapcsolatm a gépet és kivittem a szobából és közöltem majd xy idő múlva visszakapja,de utána ha megint ordít az ablakon vágom ki. Bevált.
16/25 anonim válasza:
15# Ja, ez a legjobb. Kérdező stratégiai pillanatban nyomd le a villanyórát a lakásban, utána föl. 1 mp. Saját géped kapcsold ki előtte :-). Mond meg az öcsédnek, hogy mostantól ez lesz, szüleidnek is. Lesz pampogás, de talán észbe kapnak, hogy besokalltál.
17/25 anonim válasza:
Ez amúgy a mostani generációban nagyon átlagos dolog. Én 20 vagyok, öcsém a kérdező testvérével egyidős. Ugyanez, és a barátaim is panaszkodnak erre fiatalabb testvérrel. Engem ha nagyon zavar, és nem hallgat rám, ki szoktam húzni a netet, olyankor utána nem pattog, szerencsére erősebb vagyok nála.
Az a baj, hogy nem hallgatnak az emberre, ilyenkor jöhet kis erőszak. Persze nem agyon kell verni, de azért tudja már hol a helye.
18/25 anonim válasza:
Pár év múlva össze kellene hozni Martin húgával, Laurával, aztán győzzön a jobbik :D
19/25 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor beszélek a szülőkkel. Köszi a válaszokat
2021. jún. 21. 14:59
20/25 anonymousreview60 válasza:
#18: Mortal Comabat ... Sonia wins. ... Johnny Cage wins. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!