Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Bátyám kényszerbetegsége...

Bátyám kényszerbetegsége miatt az otthoni élettereim gyakorlatilag tönkrementek?

Figyelt kérdés
Vettünk egy új házat, ahol reméltem hogy normálisan el fogunk férni, erre bejelentette poénból, hogy mi lenne ha az én szobám az övé lenne. Nos szerintetek, mire gondoljak, hogyan viszonyul hozzám, miért vesz ennyire semmibe. Bátyámról van szó.
2021. jún. 8. 14:24
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Nem hagyja kitakaritani. Tipikusan, anyamat gusbakoti, anyam nem tud ellene mit tenni ezert en is szivok. A sajat szobaja total kampo. Szuleim elvaltak es ide rendezkedett be, de idovel lakhatatlanna tette es az uj hazban tiszta lappal kezdene. Kozbe attol tartok ott is kupit fog csinalni.
2021. jún. 8. 22:13
 22/23 A kérdező kommentje:
Egy szar padlasszobat megcsinaltunk nekem, hogy ott lakhassak, meg wc sincs. De most a virusra hivatkozva, ugye hogy legyen kaja, ez volt a szitu, bekoltozott az eloszobaba, es behalmozott minden uveget dobozt najlont kajat, es gyakorlatilag maradt ket labnyomnyi hely. Termeszetesen nem akarja kitakaritani. Na most he elkoltozunk es ugyanez lesz, akor az tortent hogy semmi mast nem csinalt, mint teleszemetelt mindent minket teljesen figyelmenkivul hagyva. Bar ugytunik anyamnak is van egy enyhe gyujtogeto maniaja. Na es en mint aki aranylag normalisan szeretme elni, mit mondjon. En rendet tartanek. Es el kell hagynom a csaladom, mert keptelenek normalis otthont fenntartani. Ez nagyon tre.... :/
2021. jún. 8. 22:21
 23/23 anonim ***** válasza:
Aki nem élt együtt kényszerbeteggel, az ne kommentelgessen hülyeségeket. A kényszerbetegnek pont az a gondja, hogy nem tud mindent kontroll alatt tartani. A környezetét is, különböző felesleges szokásokat kialakítva, a közelállókat is bevonva. Ezek a “szokások” az elsők, nem nézik, ha ezzel a környezetüknek kényelmetlenséget okoznak, annyi a fontos, hogy megmaradjon a kontroll. Kérdező, tudom, hogy idegörlő, de ha nem tudod megszokni ezt a helyzetet, és anyud ennyire ráhagy mindent tesódra, akkor lehet tényleg az a megoldás, ha elköltözöl.
2021. jún. 9. 06:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!