Bátyám kényszerbetegsége miatt az otthoni élettereim gyakorlatilag tönkrementek?
Figyelt kérdés
Vettünk egy új házat, ahol reméltem hogy normálisan el fogunk férni, erre bejelentette poénból, hogy mi lenne ha az én szobám az övé lenne. Nos szerintetek, mire gondoljak, hogyan viszonyul hozzám, miért vesz ennyire semmibe. Bátyámról van szó.2021. jún. 8. 14:24
1/23 anonim válasza:
Ebbe semmi nincs. Megkérdezte hogy nem e akarsz szobát cseréni.
2/23 anonim válasza:
Ez egy kérdés volt. Nem kijelentés, nem fenyegetés, nem ultimátum.
3/23 anonim válasza:
Ebben hol a kényszerbetegség? És miben más a két szoba?
4/23 anonim válasza:
De ha kényszerbetegség miatt kérte a cserét, mert mondjuk ott nem lát az utcára és az neki gondot okoz, akkor sincs benne semmi.
Ha neked nincs ilyen betegséged, akkor simán beköltözhetsz a másik szobába.
5/23 anonim válasza:
Szerintem itt nem a bátyáddal van a gond...
6/23 anonim válasza:
Elég hiányos ez a történet. Mindkettőtöknek van szobája, de ő úgy gondolta, befoglalja a tiéd is? Vagy csak cserélni akart? Mit mondtál erre? Szüleid mit szólnak? És mi köze ennek a bátyád kényszerbetegségéhez?
7/23 A kérdező kommentje:
Lehet, csak ugye azert koltoztunk el, mert az elozo szobam teleszemetelte. Es poenbol megkerdezte en meg elegge megriadtam, mi van ha rendelkezni akar a folott, mint ahogy regen is megtette..elegge ideges lettem es nem ertette miert. Leven hogy tobb evre el kellett otthonrol koltoznom mert zavarta hogy a szobamban lakom. :( ezert anyam elkuldott otthonrol
2021. jún. 8. 15:05
8/23 anonim válasza:
Mi van? A szemetelésre a költözés a megoldás? Van egy ilyen furcsa dolog, szemeteszsáknak hívják. Olcsóbb, mint egy költözés.
Ha meg már egyszer elköltöztél, minek költöztél vissza? Lehet bátyád kényszerbeteg, de nálad sincs minden rendben.
9/23 anonim válasza:
De most komolyan... Teleszemetelt egy szobát, erre elköltöztök ahelyett, hogy kitakarítanátok? xD
10/23 anonim válasza:
Hol a kényszeresbetsegségre utaló ami miatt tönkre megy neked az élettered?
nem érted tudod mi a kényszerbetegség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!