Bátyám kényszerbetegsége miatt az otthoni élettereim gyakorlatilag tönkrementek?
Figyelt kérdés
Vettünk egy új házat, ahol reméltem hogy normálisan el fogunk férni, erre bejelentette poénból, hogy mi lenne ha az én szobám az övé lenne. Nos szerintetek, mire gondoljak, hogyan viszonyul hozzám, miért vesz ennyire semmibe. Bátyámról van szó.2021. jún. 8. 14:24
11/23 anonim válasza:
Mit jelent a kényszerbeteg és a teleszemetelte? Mert ebből azt gondolom, hogy kényszeres gyűjtögető. Az ilyennel viszont annyit tudsz csinálni, hogy bármit is rak a szobádba kidobod egy messzebb lévő konténerbe. Neki a cucca fontosabb lesz mint a szoba, tehát nem fogja oda rakni. Ha viszont anyád őt támogatja akkor bukott ügy, jobb ha a költözésen gondolkozol.
12/23 A kérdező kommentje:
Igen, mert termeszetesen nem akarunk rosszat neki, viszont sok mindent felhalmoz es kosz is jar vele, aminek egy resze ertheto masik resze akadaly. Sok mindennel nem tud mit kezdeni mert fontos neki es tiltakozik altalaban hogy a holmijait kidobjuk ami szemetnek tunik. Es nem akarunk komoly konfliktust, anyam nem tud eredmenyesen konfrontalodni, o meg nem vesz figyelembe minket. Neki ez elegge kitolti sajnos az eletet, de elkerulo is.. :/ nem tudom hogy oldjam a benne leve feszultseget, ugy erzem elegge kiszolgaltatott nekunk, viszont nem tudunk egyuttmukodni, ez a baj. De az a baj hogy mi sem, eliteljuk es leszoljuk, ahelyett hogy leszolnank jobb lenne ha kozosen tudnank megoldani.
2021. jún. 8. 19:38
13/23 A kérdező kommentje:
Nem takarit, viszont papir es muanyaghulladekok es osszegyulnek, kajamaradek, igy a muslincak is..
2021. jún. 8. 19:41
14/23 anonim válasza:
De ez akkor sem kényszerbetegség hanem csak gyájtögetési mánia a kettő nem ugyanaz főleg akkor nem ha nem orvos által lett ez megmondva..
15/23 anonim válasza:
#14, de a kettő ugyanaz. (Azonos a gyökere..) Terápiára lenne szüksége.
16/23 A kérdező kommentje:
Elkerulo kenyszere van tobbek kozott sajnos, meg minimalis fobiak. Orvos diagnosztizalta... :/ o azt mondta a terapia nem segitett, mert szerintem a felelmeit nem tudtak oldani.. :/
2021. jún. 8. 19:51
17/23 anonim válasza:
Szereltess egy zárat az ajtódra, és mindig legyen zárva, ha bent vagy ha kint.
18/23 anonim válasza:
Ha csak poénkodott akkor lehet enm elsz belöle semmi amugy se.
19/23 A kérdező kommentje:
Ja csak az volt a problema, hogy en is nagyon vartam az uj helyet, erre belok egy ilyet, mintha nem tudna nekem is mennyire fontos, es nem szenvedtem volna en is el a kenyszeres gondjait. Mert mar gyakorlatilag mindenki korulotte forog, neki probalunk segiteni, erre mintha megint uj bonyodalmakat akarna csinalni. Mert o ugy van vele, hogy o ilyen fogadjuk el neki ez meg az rossz. Csak hogy mar igy is eleg sokat kuzdott erte anyam is en is szeretnem ha rendbelenne az elete, nekem is jo lehetoseg, erre elszorakozza az egeszet mintha olyan termeszetes lenne hogy korulotte forog mindenki fossa dolgozza magat anyam, hogy biztonsagba legyen, erre az en lelkibekemmel meg poenkodik. :// tudom hogy rossz neki, de neha nem artana elgondolkodnia, meg is meddig megy el a sajat eletenek es csaladunk egysegenek pellengerre allitasaban.
2021. jún. 8. 21:46
20/23 A kérdező kommentje:
Mer mondjuk mar kezd visszaelni anyam joindulataval is engem meg nem ugy tunik tekint mint a testveret, inkabb mnt csak egy lakotarsat, kapcsolatokat nem apol elegge sajnos...nem megnyugtato a helyzet
2021. jún. 8. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!