Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Most mit kell ezen úgy kiakadn...

Most mit kell ezen úgy kiakadni? 19.F

Figyelt kérdés

Apukámnak az öccsének volt egy nagyon jófej nője évekig családi összejöveteleken mindig ott volt így ismertük egymást kb úgy 14 éves korom óta már akkor is szépnek tartottam de nyilván ilyen dolgokat akkor még magunkban tartunk. Teltek az évek az évek közben megnőttem kifejlődtem és elértem egy nagyon szép fizikumot is sok éves sportolással és apukám öccsével véget ért a nővel a kapcsolatuk és én valamikor összefutottam vele véletlenül.

Mint mondtam jófej akkor is sokat beszéltünk egymással családi összejöveteleken. Nyilván nem úgy hanem így érdeklődés szintjén csak, hogy mi a helyzet velem, hogy megy a suli meg sokszor volt olyan amikor elsütöttünk ezeken az alkalmakon egy ként poént akkor jókat röhögtünk de azt így az egész családdal együtt.

Na mind1 amikor találkoztunk köszöntünk egymásnak és elkezdtünk beszélgetni és leültünk egy padra aztán belementünk így egyre mélyebb témákba aztán egyszer csak rákérdeztem, hogy van e azóta valakije és akkor mondta szomorúan, hogy nincsen senkije és, hogy rossz már nincs úgy mellete senki meg minden aztán mondom neki, hogy ohh de sajnálom gyere ide hadd vígasztaljalak meg egy kicsit aztán hosszú percekig ölelkeztünk aztán egyszer csak amikor ezt befejeztük mindketten úgy néztünk egymásra aztán elcsattant egy csók és azóta kavarunk.

Nyilván a korkülönbség miatt (32 éves) ezt letisztáztuk, hogy nem megyünk bele kapcsolatba de így elvagyunk barátság extrákba.

Plussz gyereke is van abból a kapcsolatból és nyilván 19 évesen nem akarok apa szerepbe bújni de gyakran találkozunk és nagyon élvezzük egymás társaságát.

De itt jön a fekete leves.

Ezt a család előtt nyilván titokban tartottam de volt nemrég egy buli ahova mentünk és úgy berúgtunk, hogy nem foglalkoztunk semmivel és csináltunk egy pár képet amiket kirakott sztoriba és be is tagelt.

Olyan kép is volt kint amin csókolózunk.

Aztán ezt látta sajnos az egész család mert ismerősök maradtak a facebookon és amikor elkezdtem józanodni nyilván éreztem, hogy lesznek viták ha hazaérek onnan mert nem véletlenül tartottuk ezt titokban idáig de ez a buli túl jól sikerült sajnos.

De azt álmomba nem gondoltam volna, hogy kitagadással meg utcára rakással fognak engem fenyegetni.

Miért? Ha még azért lett volna vége ennek a kapcsolatnak apukám öccse meg a nő között, hogy én jöttem be harmadiknak akkor még esküszöm megérteném de szó nincsen erről. Mi csak szimplán találkoztunk amikor már vége lett kettőjükkel és történt ami történt.

Most miért kell ezért ennyire nekem esni?

Mi csak jól érezzük magunkat.

Neki is jó meg nekem is.

2021. jún. 6. 20:56
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Miért lenne pedofil? Igen látott felnőni.

Akkor lenne pedofil ha akkor rám mászik amikor még kisgyerek voltam.

Azóta pedig nagyon sokat változtam külsőleg és belsőleg is. Egy 19 éves kisportolt sráccal feküdt le.

Nem azzal a 14 éves gyerekkel akit akkor megismert

2021. jún. 6. 21:24
 12/31 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem elsősorban a korkülönbségen akadtak ki.

Ill. mennyire volt csúnya a szakítás a rokonod és e nő között? Ha csúnya volt, és a nőt hibáztatták a szüleid, akkor azért is.

Maga a rokonod (apukád öccse) egyébként hogyan reagálta le?

Én lazábban kezeltem volna, de hát nem én vagyok az apád.

2021. jún. 6. 21:30
 13/31 anonim ***** válasza:
80%

Azert ne is haragudjatok, de o nem 14eves mar. Az, hogy ismeri 6 eve az egy dolog. Nem kezdett ki vele. Nekem a ferjem 9 évvel fiatalabb es o is nagykoru volt meg en is amikor osszejottunk. Van 2 szep gyerekunk, egy 15 eve tarto kapcsolatunk amibol 5 eve hazasok vagyunk. Jó, teny, hogy nalunk nem volt ilyen csaladi szappanopera előzmény, de azert lepedozni egy not azert mert idosebb (sz@ros 13 evvel) kicsit eros. Szamos 30as not ismerek akik ugy neznek ki, hogy meg egy 20 eves is megirigyelne.. Valszleg a 30as no minden teren tobbet tud nyujtani, mint egy 18.. 😉 En elhiszem, hogy ebben a prud tarsadalomban ez a kapcsolat mar az emberek nagyobb reszenek kicsapja a biztositekot, de gondolkozzatok mar, hany 32 eves pasijak van 19eves csaja es az ugye nagggyyyon MENŐ.

Az persze okok kicsit para, hogy megiscsak rokon, de ha mar annak vege, akkor ki nem sz@rja le. Mindenki elhetne az eletet ahogy akarja es kesz.

2021. jún. 6. 21:35
 14/31 A kérdező kommentje:

"Ill. mennyire volt csúnya a szakítás a rokonod és e nő között? Ha csúnya volt, és a nőt hibáztatták a szüleid, akkor azért is."

Ja azt inkább nem mondanám.

Másnap felhívott és olyanokat mondott nekem, hogyha azokat megcsinálná a következő 10 életét is a börtönben töltené

2021. jún. 6. 21:51
 15/31 anonim ***** válasza:
40%
Remélem kibasznak otthonról,én azt tenném.Utolsó senki vagy kb...Nem érdekel a családtagjaid érzelmei.Nem is értem mit vártál.Nagybátyád meg reménykedjünk benne jól telibeveri az arcod kigyúrt,fenőtt gyerek.
2021. jún. 6. 21:54
 16/31 anonim ***** válasza:
88%
Ja, értem, biztos a nő dobta. :-)))))
2021. jún. 6. 21:56
 17/31 anonim ***** válasza:
63%
Tökmindegy ki hány éves, normális ember nem repül rá a rokona levetett nőjére.
2021. jún. 6. 22:03
 18/31 A kérdező kommentje:

"Ja, értem, biztos a nő dobta"

Nem akartam ezt mondani de ha már ez így szóba került nem bírom ki.

Igen a nő dobta de ennek is van egy elég komoly háttere amit nem tud senki a családban csak én mert ilyeneket nyilván csak akkor mondunk el ha olyan a kapcsolatunk valakivel.

Na de a nő tűrt nagyon sokáig kb félévig de az apukám öccse már nagyon önző volt az ágyban és csak magára gondolt.

Ezt úgy képzeljétek el, hogy nem figyelt oda a nőre csak arra, hogy minnél hamarabb legyen meg neki az orgazmusa aztán abba is hagyta az egészet.

Sokkal kevesebbet csinált már szájjal és a nő egyszerűen kielégítetlen maradt. És ő ezt már nem bírta és ezért szakított vele.

Mi ketten meg most odafigyelünk egymás minden porcikájára.

És részben emiatt is volt a nagy kiakadás mert először nem engem hívott fel hanem a nőt és kérdőre vonta, hogy ezt, hogy a francba képzeli aztán erre elkezdte provokálni azzal, hogy én legalább odafigyelek rá az ágyban és nem csak saját maga a fontos neki, nem mellesleg sokkal jobban csinálom eleve mint ő.

És erre akkor még idegesebb lett és így hívott fel.

Aztán utána a nővel beszéltem hát őszintén mosolyogtam mert sokszor beszéltünk erről de azért mondtam neki, hogy ezt lehet nem kellet volna ennyire felidegesíteni.

2021. jún. 6. 22:12
 19/31 anonim ***** válasza:
56%

Ezt és a kommenteket átolvasva nagyon meglepődtem. Nem gondoltam volna, hogy ezt ennyien elítélik. Szerintem nincs vele gond. A rokonoddal már nem volt együtt, mindketten nagykorúak vagytok.

Ha apád helyében lennék, akkor valószínűleg egy kicsit meglepődtem volna, de szerintem elég lazán kezeltem volna. Apád öccse az már más story, érthető, hogy ő dühös.

A kitagadás az pedig messzemenően túlmegy bármin. Az én véleményem az, hogy az a szülő, amelyik még csak fenyegetni is mer vele, az nem igazi szülő...

Szerintem beszéljétek meg kulturáltan. De nem is tudom, hogy mit mondhatnál nekik. Te ismered őket.

2021. jún. 6. 22:13
 20/31 anonim ***** válasza:
64%
Olvasva a válaszaid,nekem az jön le hogy nagyon gyerek vagy még.Ebből már nem tudsz normálisan kijönni,jó elba..sztad.
2021. jún. 7. 04:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!