Mi a véleményed arról, ha ikreknek hasonló nevet adnak?
#21 Szakadok. 😂
Nem adnék ennyire összecsengő nevet sima testvérpárnak sem.
Ilyen stílusban, hogy rímelő neveket, meg kb. ugyanannak a névnek a két verzióját (Anna, Hanna; Paula, Paulina stb) biztosan nem, szerintem ez borzasztó. Ez a Niki-Viki páros érdekes, mert ugye Viktória és Nikolett lenne, az úgy önmagában oké, de így becézve nyilván nem praktikus.
Nekem tetszik, ha a testvérek (nem is feltétlenül ikrek) nevei valamiben passzolnak egymáshoz, legyen az hosszúság, eredet, stílus, akár kezdőbetű. De arra ügyelnék, hogy ne legyenek ennyire könnyen összekeverhetőek.
Nem adnék, családban vannak hasonló nevek vagy becenevek mint az enyém és sose tudtuk kinek szólnak épp. 😂
Ikrek vannak a családban, az utolsó két betű ugyanaz a nevükben (ez is csak véletlen alakult így, nem ez volt a szempont), de egyébként teljesen különböző nevek. Ez így szerintem tök jó, össze is cseng kicsit, de nem bugyután direkt hasoblóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!