Mi a véleményed arról, ha ikreknek hasonló nevet adnak?
Figyelt kérdés
Például Anna és Hanna, Niki és Viki, Lóri és Flóri, ilyenek.2021. máj. 20. 15:25
23/47 anonim válasza:
Nincs jogom beleszólni. Viszont azt gondolom, ez oltári kiszúrás a gyerekekkel. Nem elég, hgoy egyformák, ígyis mindig mindenki összekeveri őket, de még ilyen összecsengő nevekkel ezt az egészet megbonyolítani. Biztos, hogy nem adnék ilyen neveket ha ikreim lennének.
24/47 anonim válasza:
Nekem a kedvencem az a testvérpár volt, akikhez egyszer a játszón volt szerencsém. Damarisz és Damajanti névre hallgattak, de anyuka legtöbbször Daminak szólította őket. MINDKETTŐT!!!! o.O
25/47 anonim válasza:
A nagynéném óvónő. Mesélt a csoportjában lévő egyik ikerpárról. Hát kérlek szépen, Paula és Paulina. :D Nem vicc, tényleg így hívják a két kislányt, vagyis azóta már nem is annyira kicsik, kb akkor születtek mikor a sorozat ment.
26/47 anonim válasza:
Volt anno itt is, nem emlékszem, ikrek voltak-e, vagy csak testvérek, Henriett és Henrietta...ott se voltak komplettek a szülők.
27/47 anonim válasza:
26. Ez jó. :D Ha fiuk is született volna, biztos Henrik lett volna és Heninek vagy Henrynek szólították volna az összes gyereket a családban.
28/47 anonim válasza:
Egyébként ezt lehet egyáltalán? Mármint így adni nevet, mikot csak egy betű a különbség?
29/47 anonim válasza:
28. Lehet. Lehet Annamária, Anna Mária, illetve Mária Anna is. Olvastam olyat is itt a Gyakorin, hogy egy családban mindhárom fiú megkapta az apja keresztnevét. Egy olyan pasi szerintem annyira önelégült lehet, hogy legszívesebben magát klónoztatná.
30/47 Tepfal válasza:
Kovács Lázár szakács celeb neveztette két fiát is Kovács Lázárnak, ha jól emlékszem. Szerencsétlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!