Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » 25 évesen lesz testvérem! Ti...

25 évesen lesz testvérem! Ti hogyan reagálnátok?

Figyelt kérdés
Őszinte leszek, kicsit érdekesnek érzem a helyzetet. Anyukám 45, apukám pedig 47 éves és úgy döntöttek, hogy vállalnak még egy gyereket, mert úgy érzik most van az utolsó esélyük, hogy még egy gyereket vállalhassanak. Én nagyon furának érzem ezt az egészet, így hogy én is felnőtt vagyok már, elköltöztem és a párommal mi is a családalapításban gondolkodunk... Volt közöttetek olyan, aki hasonló helyzetben volt? Hogy fogadtátok, vagy egyáltalán hogyan fogadnátok, ha felnőttkorotokban születne testvéretek?
2021. máj. 9. 09:18
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
89%
Azt hogy ez kicsit felelőtlenség. 5 évvel ezelőtt is bevállalhatták volna akkor még jóval vállalhatóbb lett volna minden szempontból. Persze ha egészséges lesz akkor oké, de mi van ha nem.
2021. máj. 9. 10:18
 12/30 A kérdező kommentje:
Utolsó! Az eljegyzésen túl vagyunk már rég. Sőt idén lett volna az esküvőnk, csak a koronavírus miatt elhalasztottuk, mert nagy a család. Szóval a legnagyobb félelmem az, hogy a szüleimnek már nem úgy lesz türelmük és nekünk fogják lepasszolni így kvázi a testvéremet nevelhetem fel gyerekemként.
2021. máj. 9. 10:20
 13/30 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem majd egy doki gyorsan helyre rakja ezt a kérdést...

Azzal szerintem semmi baj nincs hogy szeretnék magukat újra szülőnek érezni, főleg ha te már "kirepültél" és jó munkát is végeztek

2021. máj. 9. 10:21
 14/30 anonim ***** válasza:
79%
Komoly szüleid vannak.
2021. máj. 9. 10:55
 15/30 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező, ettől ne félj. Az ember a szüleinek is nyugodtan mondhat nemet, ha irreális dolgokra kérik. Márpedig az, hogy te csőszködj a testvéredre, mert neki 45 évesen gyerek kellett, az irreális. Nem szakad ám le az ég, ha az ember nem enged az érzelmi zsarolásnak.
2021. máj. 9. 10:57
 16/30 anonim ***** válasza:
78%
Én örülnék és gratulálnék nekik. Mi a baj azzal, ha lesz egy kistesód? Nekem 18 éves koromban született a legkisebbik testvérem. Örültem neki. Nem neked kell felnevelni.
2021. máj. 9. 12:55
 17/30 anonymousreview60 ***** válasza:
75%
#12: Ne parázz! Nyugodtan momdhatsz nemet a bébiszittelésre.
2021. máj. 9. 12:55
 18/30 anonim ***** válasza:
18%
Végülis "csak" 75 éves lesz az anyja (ha megéri), mire a gyerek 30 lesz. Szegény gyerek.
2021. máj. 9. 14:43
 19/30 anonim ***** válasza:
94%

Én a “kistesó” szemszögéből írok.

19 év van köztem és a legidősebb nővérem között. A másik nővérem és köztem 17 év van. Édes testvérek vagyunk. Igazából nem én születtem nagyon későn (36 volt anyu), hanem a tesóim születtek nagyon hamar.

Én mindig szerettem, hogy idősebb testvéreim vannak. Ők is imádtak engem. Sokat jártam velük mindenfelé. Vittek magukkal nyaralni, kirándulni stb. Mivel a szüleim mindig nagyon sokat dolgoztak, így ezeket nagyon élveztem.

1 éves voltam, amikor az idősebb nővérem férjhez ment és 2,5 éves voltam, amikor babájuk született. Mi az unokaöcsémmel olyanok voltunk, mint a testvérek. Sokan hitték azt, hogy a nővérem lánya vagyok😁

Aztán az élet sajnos úgy hozta, hogy anyukánk korán meghalt, súlyos betegségben. 16 éves voltam. Nekem hatalmas támaszok voltak a testvéreim. A pótanyukáim is lettek.

Ma már felnőtt nő vagyok, két gyerekkel. A testvéreimmel nagyon jó, szoros a kapcsolatunk továbbra is. Nekik is már szinte felnőtt gyerekeik vannak, őket is nagyon szeretem.

Egy településen élünk mind, így gyakran találkozunk, napi kapcsolatban vagyunk.

2021. máj. 9. 15:11
 20/30 anonim ***** válasza:
55%
Nem neked lesz testvéred hanem nekik gyerekük ha sikerül,sikerül ha nem nem.
2021. máj. 9. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!