25 évesen lesz testvérem! Ti hogyan reagálnátok?
Szerintem majd egy doki gyorsan helyre rakja ezt a kérdést...
Azzal szerintem semmi baj nincs hogy szeretnék magukat újra szülőnek érezni, főleg ha te már "kirepültél" és jó munkát is végeztek
Én a “kistesó” szemszögéből írok.
19 év van köztem és a legidősebb nővérem között. A másik nővérem és köztem 17 év van. Édes testvérek vagyunk. Igazából nem én születtem nagyon későn (36 volt anyu), hanem a tesóim születtek nagyon hamar.
Én mindig szerettem, hogy idősebb testvéreim vannak. Ők is imádtak engem. Sokat jártam velük mindenfelé. Vittek magukkal nyaralni, kirándulni stb. Mivel a szüleim mindig nagyon sokat dolgoztak, így ezeket nagyon élveztem.
1 éves voltam, amikor az idősebb nővérem férjhez ment és 2,5 éves voltam, amikor babájuk született. Mi az unokaöcsémmel olyanok voltunk, mint a testvérek. Sokan hitték azt, hogy a nővérem lánya vagyok😁
Aztán az élet sajnos úgy hozta, hogy anyukánk korán meghalt, súlyos betegségben. 16 éves voltam. Nekem hatalmas támaszok voltak a testvéreim. A pótanyukáim is lettek.
Ma már felnőtt nő vagyok, két gyerekkel. A testvéreimmel nagyon jó, szoros a kapcsolatunk továbbra is. Nekik is már szinte felnőtt gyerekeik vannak, őket is nagyon szeretem.
Egy településen élünk mind, így gyakran találkozunk, napi kapcsolatban vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!