Ti hogy reagálnátok ebben a helyzetben?
Mélyen elítélem azt aki megcsalja a feleségét/férjét vagy ne adj isten viszonyt folytat a másik háta mögött. Erre most megtudom, hogy a testvéremnek van valakije ki tudja mióta a felesége mellett. Van kettő közös gyerekük is.
Mielőtt bárki beszólna emiatt, nem eszembe sincs beleszóni az életébe, a véleményemet se fogja megtudni. Az ő dolga, hogy mit csinál pusztán érdekel más mit gondolna. Én attól még, hogy a testvérem ezt egy undorító gyáva húzásnak tartom.
ŐSZINTÉN!
Tele van a hűtőd, és a párod egy étterem séfje, aki remekül főz odahaza is.
De ha napközben, az utcán megéhezel, akkor nem mész be valahová egy hot-dog ért vagy egy hambiért?
Mellesleg, honnan veszed, hogy odahaza minden jó náluk? Lehet, hogy csaj a puják meg a lakáshitel miatt vannak együtt.
1-es
Nem, nem megyek be egy szaakdt hotdogoshoz, mert nem eszem meg minden szart, amit az orrom elé dugnak.
Ellenben te minden szart párkapcsolatnak hívsz, azt látom.
hogy reagalnek?
"ődóguk".
max a tesomat megkerdeznem rola, hogy mit tervez a jovoben.
El nem itelnem, az o elete.
Na meg, a testverem. Nyilvan nem gerinces dolog, de messze nem az en dolgom megitelni/elitelni.
Felnott emberek, majd megoldjak.
Volt idő, mikor nagyon elítéltem a megcsalást, a félrelépést, a szeretőzést. Rettenet véleményem volt ezekről.
Időközben 40 feletti lettem, láttam, tapasztaltam egy s mást. És már nem ítélek el semmit és senkit. Pedig, én is lettem megcsalva. Sőt, el is hagytak így. De tudod mit mondok erre? Ilyen a szerelem.
Nem kell ítélkezni, azért mert te nem kellesz másnak.
Hány éves vagy? 15? Én utoljára ennyi idősen kritizáltam ilyesmit. Majd 50 fele, több évtizednyi házasság után oszd az észt.
Az a helyzet, nem tudhatod mi az oka. Helyes vagy helytelen nem a te dolgod.
A te magánéleted okés?
Megvan a mindennapi betevő pöszörő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!