Ti hogy reagálnátok ebben a helyzetben?
Mélyen elítélem azt aki megcsalja a feleségét/férjét vagy ne adj isten viszonyt folytat a másik háta mögött. Erre most megtudom, hogy a testvéremnek van valakije ki tudja mióta a felesége mellett. Van kettő közös gyerekük is.
Mielőtt bárki beszólna emiatt, nem eszembe sincs beleszóni az életébe, a véleményemet se fogja megtudni. Az ő dolga, hogy mit csinál pusztán érdekel más mit gondolna. Én attól még, hogy a testvérem ezt egy undorító gyáva húzásnak tartom.
talán ő is "csak" áldozat, mert a felesége nem tudja őt boldoggá tenni
Ja, és ezt így kell megoldani.
Olyan véleménnyel értek egyet, amely szerint elé kellene állni a házastársnak és kitárulkozni előtte. Előbb viszont illő lenne megbeszélni vele, mi a probléma, miként lehetne megoldani. Ezek nélkül a félrekefélést nem helyeslem. Olvassátok csak el azt a sok-sok kétségbeesett tinit, akik az elvált szülőkről és az ez után következő problémáikról írnak!
F.
Gondolom ezeket az ocsmány válaszokat azok írják,akik külön tudják választani a testiséget az érzelmektől. Nekem ez nem menne.
Mikor a férjem megcsalt úgy,hogy az ismerős körömben mindenki tudta,egy olyan ember mondta el nekem,akiről szinte mindent el tudtam volna képzelni,csak a becsületességet nem. Neki azóta is hálás vagyok,mert nem hagyta hogy hülyének nézzenek. Az akkori jó "barátnőknek" pedig megmondtam,hogy ilyenekből nem kérek.
Kérdező! Az ok,hogy a tesód,de ha szerinted a sógórnőd nem érdemli ezt meg,akkor legalább próbálj a tesóddal beszélni,hogy hagyja abba a hüyeségeit,vagy menjenek szét.
És még valami,nekem nem az lenne az első reakcióm,ha valami nem működik a kapcsolatomban,hogy félre menjek. Amikor egy kapcsolat kezd elpuhulni,még van esély arra,hogy felélesszük a tüzet.
Mint azt a bizonyos hot dogot is lehet néha újra melegíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!