Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Jogos tesóm megsértődése?

Jogos tesóm megsértődése?

Figyelt kérdés
Van két kutyánk az egyik az enyém a másik a tesómé (5 évesek). A tesóm évek óta elköltözött a kutyáját nem vitte magával, most én el akarok költözni és a két kutyát is magammalakartam vinni. Tesóm még itthon élt sem foglalkozott a kutyájával ( állatorvos még tesómat nem is látta csak a kutyáját). Most tesóm még van sértődve hogy a kutyáját hagyjam anyáéknál. Anyáék egy viszlát szeretnének venni szóval ők is azt szeretnék hogy a kutyák ne legyenek náluk. De ha eddig nem érdekelte a kutyája akkor most nem mindegy? Meg ha nálam van vagy anyáéknál nem mindegy? Vagy akkor vigye magával. Anyáék is azt szeretnék hogy valaki vigye el mert a kutyákat mi választottuk mert ők vizslát akarnak. Az állatorvosi költségeket én fizetem. Most meg van sértődve hogy mit képzel hogy elviszem a kutyáját. De ha egyszer nem foglalkozik vele akkor nem mindegy?

2021. ápr. 7. 18:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Először is. Nem, egyáltalán nem jogos a tesód sértődöttsége. Itt neked van igazad. Másodszor pedig, inkább arra a keresném a választ a helyedben, hogy hogyan bírd rá a tesódat jobb belátásra.

Én már biztos a fejéhez vágtam volna, hogy ez a kutya már nem élne, ha rajta múlt volna.

Nem utolsó sorban mutasd meg neki az itt kapott válaszokat, hátha elgondolkodik...

2021. ápr. 7. 20:25
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

5 éves kutyákat nem választunk szet azért, hogy a tesód 2 havonta csinálhasson 1 képet az instára meg megsimizze egyszer!!! Egyébként is nálad meg tudja latogatni majd...

Ezt mondd meg neki...Undorító a viselkedése, semennyire nem törődik a kutyájával, sőt, inkább rosszat akar neki. Az enyéim is hasonló korúak, de már akkor tiszta depressziósak, ha egy állatorvosi vizsgálat miatt külön vannak pár órára. Ne hagyd magad érzelmileg zsarolni, vidd magaddal a kutyát!

2021. ápr. 7. 20:39
 13/17 anonim ***** válasza:
79%

Mondd meg a tesódnak: vagy vigye el magával a kutyát, vagy ti azt tesztek vele, amit akartok. Nyilván itt nem arról van szó, hogy elaltatjátok (bár ezek után azon se akadhatna fönn), hanem hogy ti (szüleid és te) döntitek el, hol és milyen körülmények között lesz ezután a kutya. Ha tesódnak ez nem tetszik, tőled is elviheti.

Ritka gusztustalan testvéred van!

2021. ápr. 7. 23:34
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Sógorom egyszer hazahozott egy kutyát, mert megmenti és sajnálja és végül a párom nevelte és szerette azt a kutyát és a mai napig meg van sógorom róla győződve, hogy ő nevelte az ebet. Van ilyen hagyd majd kiduzzogja magát.
2021. ápr. 8. 00:08
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Kinek a nevén van a chip? Van egyáltalán?

Ha nincs akkor chipeltesd a te neveddel. Ha esetleg a szüleid vették őket és az ő nevükön van akkor irassátok át.

Ha tesód nevén van az orvos talán a te nevedre írná mivel mindig te mentél vele, de nem biztos.

Ha már a neveden van a tesód a földhöz is verheti magát semmi köze nem lesz hozzá.

2021. ápr. 8. 10:07
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Vidd a kutyát, várd meg, míg beperel érte...nem fog. :)
2021. ápr. 8. 13:04
 17/17 Savlekotő ***** válasza:
100%
Bocsánat félre értelmeztem a kérdést elnézést kérek,természetesen neked van igazad,azt hittem ti akarjátok ki dobni szegény kutyát,még egyszer elnézést.
2021. ápr. 8. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!