Jogos ha anyám megsértődött azon, hogy nem kapott karácsonyra tőlem semmit?
Most keztem el dolgozni, ő direkt adott karácsony elött egy 10ezrest, hogy akinek akarok vegyek belőle ajándékot.
Mamámnak és papámnak 1-1 márkásabb bonbont választottam, másik mamámnak mivel születésnapja is ilyenkor van egy 3 dologból álló kis csomagot készítettem egyben mind a két alkalomra.
Mivel anyám nem szereti a bonbont és neki is csak azt vettem volna, már felesleges dolgot meg nem akartam ezért nem kapott semmit.
Mind a két mamám és papám is mondta nekik ne vegyek semmit tudják még nincs pénzem ne költsem el rájuk ami van.
Anyámból tegnap bukott ki, hogy ő mennyire zokon vette, hiába adott pénzt, neki mégsem vettem semmit.
Jogosan sértődik meg?
Két hónapja ő a névnapomra nem vett yemmit mert mostanában rossz a viszonyunk, pedig szokott venni
Én sem adtam senkinek semmit,és anyám nem sértődött meg.
Valahol érthető,ha valaki megsértődik,de ez ellen igazán nem tudsz mit tenni.Ne törd magad ilyeneken.
Biztos lesz alkalom,amikor majd találsz valami jó ajándékot.:)
"Mivel anyám nem szereti a bonbont és neki is csak azt vettem volna, már felesleges dolgot meg nem akartam ezért nem kapott semmit".
Nemcsak bombonból áll a világ. Egy aprósággal illett volna meglepni azért, hiszen neki köszönhetően tudtál a többieknek venni ajándékot. Meg mi az, hogy más felesleges dolgot nem akartál? Ha úgy tekintesz a dolgokra, hogy feleslegesek, akkor jól tette anyád, hogy nem adott neked semmit névnapodra.
Kicsit megerőltethetted volna magad, bonbon helyett biztosan találtál volna valami apróságot anyádnak is.
Jogosan esett rosszul neki, hogy mindenkinek vettél ajándékot, csak neki nem. Ráadásul pénzt is ő adott.
Lehetséges, utolsó.
De "jobb családoknál" is belefér 10 000 ft.-ba egy szál rózsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!