Jogos ha anyám megsértődött azon, hogy nem kapott karácsonyra tőlem semmit?
Most keztem el dolgozni, ő direkt adott karácsony elött egy 10ezrest, hogy akinek akarok vegyek belőle ajándékot.
Mamámnak és papámnak 1-1 márkásabb bonbont választottam, másik mamámnak mivel születésnapja is ilyenkor van egy 3 dologból álló kis csomagot készítettem egyben mind a két alkalomra.
Mivel anyám nem szereti a bonbont és neki is csak azt vettem volna, már felesleges dolgot meg nem akartam ezért nem kapott semmit.
Mind a két mamám és papám is mondta nekik ne vegyek semmit tudják még nincs pénzem ne költsem el rájuk ami van.
Anyámból tegnap bukott ki, hogy ő mennyire zokon vette, hiába adott pénzt, neki mégsem vettem semmit.
Jogosan sértődik meg?
Két hónapja ő a névnapomra nem vett yemmit mert mostanában rossz a viszonyunk, pedig szokott venni
Megint utolsó kommentedre reagálnék. (Nemtom'hányasvoltam.)
Ha a nagyszüleid bonbont kértek max., akkor miért akartál anyudnak is desszertet, de azt nem vettél, mert smafu? Ő nem mondott semmit. Érted a lényeget?
Ide másolom, miért írtam azt, amit most az előbb:
"Mivel anyám nem szereti a bonbont és neki is csak azt vettem volna, már felesleges dolgot meg nem akartam ezért nem kapott semmit."
11 éves a lányom de mindig kapok tőle ajándékot.
Van aki szered adni.
A mi családunkban mindenki szeret adni és ez nem feltétlenül pénzfüggő.
Jogos hisz mindenkinek vetél valamit csak neki nem pedig pénzt ő adta rá.
Ezt elrontotad.
Ezek szerint a nagyszüleidet megkérdezted, hogy mit szeretnének kapni karácsonyra, és azért vettél nekik bonbont, mert azt mondták.
Pont ennyi erővel az édesanyádat is megkérdezhetted volna, hogy mit szeretne kapni!
Elég bunkó vagy kisfiam. És még rá is kérdezel, hogy édesanyád jogosan haragszik-e?
Nem, egy édesanya sohasem haragszik, de nagyon-nagyon tud neki fájni az ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!