Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogos ha anyám megsértődött...

Jogos ha anyám megsértődött azon, hogy nem kapott karácsonyra tőlem semmit?

Figyelt kérdés

Most keztem el dolgozni, ő direkt adott karácsony elött egy 10ezrest, hogy akinek akarok vegyek belőle ajándékot.

Mamámnak és papámnak 1-1 márkásabb bonbont választottam, másik mamámnak mivel születésnapja is ilyenkor van egy 3 dologból álló kis csomagot készítettem egyben mind a két alkalomra.

Mivel anyám nem szereti a bonbont és neki is csak azt vettem volna, már felesleges dolgot meg nem akartam ezért nem kapott semmit.

Mind a két mamám és papám is mondta nekik ne vegyek semmit tudják még nincs pénzem ne költsem el rájuk ami van.

Anyámból tegnap bukott ki, hogy ő mennyire zokon vette, hiába adott pénzt, neki mégsem vettem semmit.

Jogosan sértődik meg?

Két hónapja ő a névnapomra nem vett yemmit mert mostanában rossz a viszonyunk, pedig szokott venni

2018. jan. 5. 15:55
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
88%

Szetintem jogos... és mar csak azért is,mmert mindenkinek vettél valamint csak pont neki nem....

Akkor ne vettél volna senkinek, ugy nem lett volna gáz, de igy igen.

2018. jan. 5. 16:32
 12/39 anonim ***** válasza:
89%

"Most keztem el dolgozni, ő direkt adott karácsony elött egy 10ezrest, hogy akinek akarok vegyek belőle ajándékot. .."

Ha már ő adta a pénzt, akkor legalább egy pár fülbevalót vagy más apróságot vehettél volna neki! :D

24N

2018. jan. 5. 16:35
 13/39 anonim ***** válasza:
86%
Ezt az egész bonbonosdit nem értem, van egy csomó sajátkezűleg készíthető ajándék, de legvégső esetben még egy-két szép gyertya, kézműves szappan, különleges méz vagy más apróság is jobb választás, mint egy doboz bonbon. Azt ne mondd, hogy nem jártál adventi vásárban. Mindig kaptam a gyerekeimtől valamit, soha nem érdekelt az értéke, csak a tudat, hogy gondoltak rám, tettek energiát abba, hogy örömet szerezzenek.
2018. jan. 5. 16:44
 14/39 anonim ***** válasza:
91%

Abszolút jogos.

Bár ha a bonbonnál megakad a fantáziád az ajándékozást illetően (ami szűk családi körben kivételes esetektől eltekintve inkább arculcsapás, semmint ajándék), akkor nem is kellene tőled semmi - és nem is adnék neked egy fillért sem!

Amúgy anyukádtól sem volt szép, hogy névnapodra nem köszöntött fel, bár a névnap nem egy súlyú ünnep a karácsonnyal, egy virágot vagy pár szelet süteményt megért volna.

2018. jan. 5. 16:51
 15/39 anonim ***** válasza:
88%
Jogos. Mégis az o pénzébol vettél mindenkinek,csak neki nem. Egy csoki belefért volna. "Hiába adott pénzt, neki mégsem vettem semmit". Vloszinu ha nem adott volna se vettél volna neki semmit.
2018. jan. 5. 16:56
 16/39 anonim ***** válasza:
26%
Akkora divat itt GYK-n fikázni a kérdezőket, mindenki úgy csinál itt mint ha valami szent lenne. Persze névtelenül könnyű osztani az észt. Ha adok pénzt a gyerekemnek, akkor nem várom el, hogy rám költse. Ennyi erővel magamnak is vehetnék valamit. Itt az önzetlenség lenne a lényeg. Szerintem kicsinyes dolog hogy megsértődött rajta.
2018. jan. 5. 17:10
 17/39 anonim ***** válasza:
62%
Bízd a válaszolókra, hogy eldöntsék, ki is itt a kicsinyes!
2018. jan. 5. 17:16
 18/39 anonim ***** válasza:
86%
Monjuk csinálhattál is volna valamit...pl. egy karácsonygadíszt. Pár száz forintért is lehet ajándékot kapni. Meg monjuk év közben is félretehettél volna egy kis pénzt karácsonyra, hogy ne az anyukádtól kelljen kérni a saját ajándékáraa. Szerintem gáz!
2018. jan. 5. 17:21
 19/39 anonim ***** válasza:
29%
Jó, nekem mindegy. Azt tudom neked tanácsolni kérdező, hogy ne vadidegen névtelen emberek véleményére adj, akik szeretnek ítélkezni. Rengeteg kérdést láttam már és imádják osztani az emberek az észt. Nem állítom, hogy sosincs igazuk, de gyakorlatilag önsorsrontás feltenni itt egy "mit gondoltok" róla jellegű kérdést. Gondolj csak bele, hogy a való életben az emberek 80%-a ha nem több, gyökér, bunkó, imád belemászni mások dolgába. Akkor névtelenül csak mégtöbb lesz. Tudom ennek nem sok köze van az egészhez, bocsi.
2018. jan. 5. 17:26
 20/39 anonim ***** válasza:
51%

Te sem kaptál tőle karácsonyra semmit?

Mert hogy névnapra nem vett semmit, az teljesen más kategória. Majd a névnapjára te sem veszel semmit. No de karácsonykor?

2018. jan. 5. 17:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!