Mikor fog elköltözni a nővérem?
Miért lennél okkal.itthon mert egyetemre mész? Van koli van olcsó albérlet ahogy írod lehet oda menni, 18 éves korod után azt csinálsz amit akarsz.
Kádár korszak... Akár az akár nem, semmi közöd h az apád házában ki mikor van. Saját gyereke ha nem zavarja akkor minek dobja ki?
Szerintem egy családban tök alap dolog h Julinak oda jár a barátja meg a Józsihoz is megy a csaja...
Ha zavar zavar ez van. Csukd be a szemed... Nem lakásra gyűjtenek de fognak arra is. Autó is kell egy idő után főleg vidéken.
Te csak irigy vagy
Ja, irigy vagyok :(
És igen, punci sem jut nekem ahh:(((
Pedig a kérdezőnek igaza van, mert a lakás nem az apjáé, hanem a családé.
A nővére udvarlója nem tartozik a családhoz, és ha feleségül veszi, akkor is csak a többi családtag beleegyezésével költözhetne be. Mert akkor más a nővérével KÜLÖN családot alapítanának, ugye.
Teljesen érthető, hogy a kérdező nem akar alkalmazkodni egy idegenhez, főleg, ha az sem mutat szándékot se az alkalmazkodásra.
A kérdező 3 tagú családjában neki csak az apja és a nővére fürdőhasználatához kellene alkalmazkodni, nem pedig egy mindennapos -ha jól értem- látogatóhoz is még plusz. Ez 1 wc esetén elég kellemetlen lehet.
59es hol írta a kérdező hogy hogy belefizetett a lakásba? Sehol..ha nem, akkor viszont azé a lakás aki fizetett érte.
Gondolom ha az ő nője lakna ott ugyan így azzal semmi baja nem lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!