Mikor fog elköltözni a nővérem?
Kérdező teljesen megértelek, a nővéred (tesód nyilván) szerintem nem is baj hogy ott van. Mármint elfogadod viszonylag.
De a barátja... Az engem is zavarna, nehogy már nekem kelljen a saját otthonomban meghúzni magam.
Szólj faternak meg a nővérnek hogy takarítsák el azt az embert onnan. :D
Én megértem, hogy zavar a dolog, de így van: nem te döntöd el. Apád fizeti a lakást, kárt neked ezzel nem okoz (az, hogy bosszant, nem minősül annak), úgyhogy ő szabja meg, hogy ki lakjon ott.
Egyébként gáz, hogy a nővéredben semmi motiváció nincs az önálló életre. És ez nem abból látszik feltétlenül, hogy nem költözött még el, mert azért ahhoz kell egy alaptőke, hanem abból, hogy évekig nem csinált semmit. Erre apád nem mondott neki semmit? Nem volt rajta nyomás, hogy már felnőtt, de csak eszi a kenyeret, a kasszába nem dob semmit? Nekem nem csak, hogy pofám nem lett volna ehhez, de kedvem se. Pedig jóban vagyok a szüleimmel, de amint tudtam, a saját lábamra álltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!