Eljátszották a testvéremék hogy elköltöznek, azért hogy pénzhez jussanak a szüleinktől?
Most született meg a gyerekük, 1 hónapos. Egy 2 szobás lakásban éltek, átlag körülmények között. Elkezdték mondani a szüleinknek hogy kicsi az a lakás gyerekkel és ház kéne, de nincs pénzük venni az egész megyében, így elköltöznek Szabolcsba. Vagy kimennek külföldre. A Szabolcsi sztorit addig vitték hogy már “megvolt” a telek, mert ők építkeznek papírházat mert az a legolcsóbb.
Anyám teljesen kiborult hogy 300 kilométerre viszik az unokát és az összes nyugdíjra félretett pénzét meg az Indiai álomútjának az összegét odaadta nekik, hogy ne menjenek el messzire, a közelében maradjanak. Apámat is letarhálták azzal, hogy ha elköltöznek, akkor nem tud besegíteni a vállalkozásába hétvégente.
Ez a sok hazugság fájó nekem leginkább! Mert eszük ágában nincs elköltözni messzire, nem is volt! A testvérem feleségét meg hallottam, amikor nagyképűen dicsekedett telefonon valakinek hogy ők most vettek házat Szentendrén az xy környéken mert ők nem adták alább! Így mondta, mintha milliomosok lennének kb.
Hogy lehet ilyen számító valaki? Arról nem is beszélve hogy ennyire kihasználni a szülőket.
Sajnos vannak ilyen emberek. Legközelebb próbáld ignorálni. De te honnan tudod hogy hazudtak?
Egyébként meg simán elég lett volna a kétszobás lakás is, nem is értem ezt. A szüleid téged segítenek?
Sajnos vannak ekkora barmok. A szüleid meg gyengék, hogy ezt hagyták. Szerintem is gerinctelen lenyúlni a nyugdíjpénzt, de az utipénzt is, de ha anyátoknak megéri, hát lelke rajta.
Te is japtál pénzt lakásra? Ha nem, akkor most már aligha fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!