Mikor fog elköltözni a nővérem?
46, igen ez jó ötlet, írhatna konkrét példát, hogy mi zavarja az esetben is, ha ott van a srác a lakásban. De gondolom ilyenek lehetnek:
- nem finghatok akkorát amekkorát akarok
- nem mehetek ki seggpucéran a szobámból stb
38, azért nem te vagy otthon... Ha az öcs beszól, bizony csak vörösödhet a fejed, de semmit se tehetsz.
Én is átéltem hasonlót, bár olyan szereposztással, hogy az akkori barátnőm nővére hozott át mindenféle punciéhes kandisznókat, szinte hetente mást.
Mivel én átlag 4 órakor keltem, hogy dolgozni menjek, illetve későn értem haza, roppantul untam a dajdajozást. (Barátnőm is, ő is korán járt dolgozni, későn jött -a nővére meg habzsolta a pasikat, meg az életet, eltarttatta magát).
A sokadik eset után illően bemutatkoztunk az aktuális pasikának.
Mind a ketten (igen, a barátnőm is, nő létére) trágárul beszéltünk, hangosan böfögtünk és fingottunk, ha éjjel ki kellett menni vécére (a "nővérke" szobáján kellett átjárni), akkor felnyomtuk a csillárt, mondván sötét van, és nem érdekelt, hogy épp akcióban vannak. A barátnőm volt az aljasabb, ő még be is szólt: "Told csak mélyebbre neki, bírja azt!"
3, csak 3 hónap telt el, a nővérke először arról szokott le, hogy a bikáit oda hordja, aztán odaköltözött valamelyik sugarboyhoz, aranyat ásni.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!