Hogy mondanátok meg a testvéreteknek hogy nem ültök be a párja mellé mert életveszélyesen vezet?17/L
Figyelt kérdés
A nővérem párja egy erdélyi székely srác aki amúgy tök normális csak autóba ne üljön. Kimentem velük 2 évvel ezelőtt erdélybe. Az egy dolg hogy 180-200al ment az autópályán,de még a falvakba is 100-al előzgetett mindenkit. Előzte végig a kamionsort és jött a kanyar ahol jött szembe egy busz erre bevágott két kamion közé ahova alig fért be. Békás szorosba is úgy ment a kanyarokba hogy azt hittem kiesek az autóból. Csoda hogy túléltük azt az utat. Nem érdekelte hogy jönnek szembe úgy volt vele hogy három autó is elfér egymás mellett az úton majd lehúzódnak. És ez a srác ez kamionozott is amikor még erdélyben lakott, vajon azzal is így mehetett(?)biztosan... Idén elmennénk belföldön nyaralni és velük tudnék menni,de félek ettől az egész oda-vissza úttól. Inkább ne menjek?Vagy mit csináljak?Biztos megsértődnének ha emiatt visszamondanám.2021. márc. 14. 12:58
31/32 anonim válasza:
Egyik haverom vezetett úgy régebben, mintha nem lenne holnap. Egy csudálatos manőverét követően kis híján felkenődtünk egy szabályosan közlekedő kisteherautóra. Úgy megijedtünk mind a négyen, akik a kocsiban ültünk, hogy addig ordítottunk, amíg félre nem állt. Sofőrt cseréltünk, ő persze halálosan megsértődött. Én azóta sem ültem be mellé, nem is fogok. Emiatt volt egy kis mosolyszünet, de azóta is barátok vagyunk. Egy baráti-családi sértődést túl lehet élni, de egy súlyos becsapódást nem biztos. Talán nálatok is lesz egy kis duzzogás, de szerintem ennyit megér az életed.
32/32 anonim válasza:
Kérdező szoljál már a tagnak jöhetne velem meg a spanokkal éjszaka gyorsulni a Vácira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!