Hogy mondanátok meg a testvéreteknek hogy nem ültök be a párja mellé mert életveszélyesen vezet?17/L
Bizony, sőt azt is hozzáfűzheted, hogy félted őt is, meg a leendő gyerekeiket.
Meghalhatnak, vagy börtönbe kerül az apjuk, ha ő túléli a balesetet, de a szembejövő nem.
És akkor még rám mondják hogy életveszélyesen vezetek...
Ezt simán mondd meg a testvérednek,lehet kicsit rosszul fog ez esni neki,de inkább ez minthogy halál eset történjen nem? A srácot meg nem fogja izgatni sőt büszke lesz rá hogy nem mernek mellé beülni
Csak van egy kis bibi.Elobb utóbb óriási balesetet fog okozni amiben valószínűleg nem ő fog belehalni hanem az ártatlan sofőr és annak utasai.Az ilyeneket sürgősen el kéne tiltani a vezetéstől,az ilyet én fel is jelentenem
Nekem sportos vezetésem van de csak a megengedett sebesseghatarig megyek fel,kivéve a 30-as táblát mert azt nem tartom be
Hozzám képest még mindig normálisan vezet :D
Amúgy meg mond meg neki hogy menjen normálisan
Romániában így vezetnek. Mentünk rokon látogatóba, határnál após kiszállított mindenkit, kapott mindenki egy másfeles kólát a benzinkúton, egy hányós zacskót és ő vezetett (40 évig élt ott, férjem születése utáni évben jöttek át). Volt ott szekér, ló, kamion, terepjáró, mami a motoron, minden. Így is ment mindenki és nem volt baleset, de az én lelkivilágomnak is erős volt azért a dolog. Ha itthon is így vezet az már necces, itthon bőven nem ez a forgalom ritmusa. Én egyébként a saját testvéremnek is megmondtam hogy amíg úgy rángatja a kormányt mintha f*sz lenne nem ülök mellé. Volt egy kis hiszti, belejött, minden további nélkül megyünk azóta is. Tényleg meg kell mondani, annak nincs értelme hogy rettegsz órákig és totál kikészülsz.
Egyébként negyvennel is lehet balesetet okozni, meg úgy is lehet elszenvedni hogy életed végéig szabályosan vezettél de szemből pont egy vadbarom jön..
Huhh ez komoly 😂😂😂
Hát mondd meg neki így kerek perec. Nincs ebben semmi ciki vagy ilyesmi.
9
Jól van legyél büszke magadra. De legalább egy villanyoszlopra csavarodjal már fel ne pedig egy ártatlan embert gázolj halálra oké?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!