Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogy mondanátok meg a testvére...

Hogy mondanátok meg a testvéreteknek hogy nem ültök be a párja mellé mert életveszélyesen vezet?17/L

Figyelt kérdés
A nővérem párja egy erdélyi székely srác aki amúgy tök normális csak autóba ne üljön. Kimentem velük 2 évvel ezelőtt erdélybe. Az egy dolg hogy 180-200al ment az autópályán,de még a falvakba is 100-al előzgetett mindenkit. Előzte végig a kamionsort és jött a kanyar ahol jött szembe egy busz erre bevágott két kamion közé ahova alig fért be. Békás szorosba is úgy ment a kanyarokba hogy azt hittem kiesek az autóból. Csoda hogy túléltük azt az utat. Nem érdekelte hogy jönnek szembe úgy volt vele hogy három autó is elfér egymás mellett az úton majd lehúzódnak. És ez a srác ez kamionozott is amikor még erdélyben lakott, vajon azzal is így mehetett(?)biztosan... Idén elmennénk belföldön nyaralni és velük tudnék menni,de félek ettől az egész oda-vissza úttól. Inkább ne menjek?Vagy mit csináljak?Biztos megsértődnének ha emiatt visszamondanám.
2021. márc. 14. 12:58
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:
97%

14

Az előzés az egyik legveszélyesebb közlekedési manőver aminél abszolút nem megengedhető az "éppen még belefér" hozzállás mert emberéletek múlhatnak rajta...

Dinamit rudakat se dobáljuk a levegőbe hogy úgyis mindig elkapom...

2021. márc. 14. 16:23
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy megsértődjön, hogy nem akarsz meghalni.
2021. márc. 14. 16:39
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem "nem szívesen" ül be, húszas, hanem nem ül be. Pont. A "nem szívesen" sumákolás meg alap az alkudozásra. Kitalálni se kell semmit. Az hogy nem kockáztatja az életét, az egy tény. Mért félsz felnőtt emberként egy rokontól?
2021. márc. 14. 16:45
 24/32 anonim ***** válasza:
76%

Mint mondtam, ma már nem így vezetek. De sok helyen vezettem. Néhány távol-keleti országban hegyről le, hegyre fel szerpentin utakon meg kellett "tanulnom" azt a pillanatot, amikor a kanyarban annyit belátok, hogy egy erős kocsival egyenként le tudjak előzni 5-10-20-szal "battyogó" kövekkel, fatörzsekkel megrakott teherautókat. -Az egyik ilyen "túrám" oda-vissza 3800 km volt. (Akkoriban még nem volt arrafelé autópálya.) Odafelé 3, visszafelé 2 nap alatt tettem meg -kicsit sietnem kellett. "Hagyományos" stílusban kb. dupla annyi idő lett volna.

2021. márc. 14. 16:57
 25/32 anonim ***** válasza:

24-hez.

Bocs. Egy ezrest elütöttem, csak 2800 km volt...

2021. márc. 14. 17:01
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Párom egyik gyermekkori barátja ilyen, 2-3x ültem be vele egy kocsiba aztán megmondtam így feketén-fehéren páromnak, hogy többet nem ülök be mellé mert úgy vezet mint egy idegbeteg és nem akarok meghalni idő előtt más miatt.
2021. márc. 14. 18:44
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Mondd így "Csak akkor megyek veletek ha vonattal megyünk mert nincs kedvem feltekeredni egy villanyoszlopra a nehéz lábú gyökér miatt" :D

De komolyan csak azért hogy ne sértődjenek meg én nem kockáztatnám az életem. Inkább sértődjenek meg.

2021. márc. 14. 18:58
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Mondd neki:

Ezen egyed mellyel rendszeresen nemzel, vezet eszetlen kerekes szerkezetet, mely mellett fenekem rezel.

2021. márc. 14. 19:13
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Pedig nyisd ki a szád, és mondd meg! Hogy félsz, életveszélyesen vezet, aztán ha megsértődnek, küldd el a pasid is a fenébe! Ha nem látja be, hogy ez nagyon veszélyes akkor vele is baj van!

9-es te meg nem vagy normális! És akkor az autósok vigyázzanak a motorosokra? Vigyázzanak a motorosok is! A szabályok midnenkire vonatkoznak az utakon!

2021. márc. 14. 19:18
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Mi a rosszabb ,ha besértődik a testvéred meg a pasija,vagy ha legközelebb nem lesz szerencsétek egy ilyen manővernél és te is az autóban ülsz?
2021. márc. 14. 19:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!