Hogy mondanátok meg a testvéreteknek hogy nem ültök be a párja mellé mert életveszélyesen vezet?17/L
14
Az előzés az egyik legveszélyesebb közlekedési manőver aminél abszolút nem megengedhető az "éppen még belefér" hozzállás mert emberéletek múlhatnak rajta...
Dinamit rudakat se dobáljuk a levegőbe hogy úgyis mindig elkapom...
Mint mondtam, ma már nem így vezetek. De sok helyen vezettem. Néhány távol-keleti országban hegyről le, hegyre fel szerpentin utakon meg kellett "tanulnom" azt a pillanatot, amikor a kanyarban annyit belátok, hogy egy erős kocsival egyenként le tudjak előzni 5-10-20-szal "battyogó" kövekkel, fatörzsekkel megrakott teherautókat. -Az egyik ilyen "túrám" oda-vissza 3800 km volt. (Akkoriban még nem volt arrafelé autópálya.) Odafelé 3, visszafelé 2 nap alatt tettem meg -kicsit sietnem kellett. "Hagyományos" stílusban kb. dupla annyi idő lett volna.
24-hez.
Bocs. Egy ezrest elütöttem, csak 2800 km volt...
Mondd így "Csak akkor megyek veletek ha vonattal megyünk mert nincs kedvem feltekeredni egy villanyoszlopra a nehéz lábú gyökér miatt" :D
De komolyan csak azért hogy ne sértődjenek meg én nem kockáztatnám az életem. Inkább sértődjenek meg.
Mondd neki:
Ezen egyed mellyel rendszeresen nemzel, vezet eszetlen kerekes szerkezetet, mely mellett fenekem rezel.
Pedig nyisd ki a szád, és mondd meg! Hogy félsz, életveszélyesen vezet, aztán ha megsértődnek, küldd el a pasid is a fenébe! Ha nem látja be, hogy ez nagyon veszélyes akkor vele is baj van!
9-es te meg nem vagy normális! És akkor az autósok vigyázzanak a motorosokra? Vigyázzanak a motorosok is! A szabályok midnenkire vonatkoznak az utakon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!