Félek a tesómmal sétálni mert azt gondolják egy pár vagyunk, mit kezdjek ezzel?
Ő is mondta, hogy zavarja , engem meg már évek óta.
Tehát mondjuk nem merünk egy arborétumba sétálni mert egyszer mindenki furcsán nézett ránk, eleve introvertáltak vagyunk. Én 23 éves vagyok Ő 19 éves nekem van szemüvegem neki nincs, ha lenne akkor hasonlítanánk, hiába lány arcra totál úgy nézünk ki, csak annyi, hogy én kövér vagyok Ő meg alacsonyabb nálam 2 fejjel. Mindig az ilyen furcsa pillanatokat kerüljük, és annyiszor mondjuk ki, amikor elsétálunk valaki mellett, hogy " tesó, azt tudtad, hogy ' tehát a lényeg a tesó szó, hogy ne gondolják azt, hogy egy pár vagyunk. Volt már olyan, hogy rá is kérdeztek 6 éve, na onnantól leredukáltuk a együtt töltött eü sétákat, mindig egyedül mentünk, csak annak meg értelme nem volt, jobb dumálni közben. Most megint megjött a kedvem vele lógni mert hihetetlen nagy forma egyébként, nagyon szeretem a tesómat, de látom rajta, hogy ez a baja.. mint irtam az elején. Persze egymás kezét nem fogjuk.. akkor jó ha anya meg apa is jön sétálni, de az egy évbe egyszer esik meg.
Átélt már valaki ilyet? Furcsán hangzik amúgy?
Mindenki elsősorban a saját hülye fejével van elfoglalva, elhiheted.
Sokkal fontosabb az életben hogy azt csináld amit szeretsz. Még is kinek mi köze ahhoz hogy testvérek, pár, stb. vagytok -e? Ha valaki rákérdez, elmondod hogy a tesód, ennyi.
Remélem nem arról van szó hogy szégyel veled mutatkozni a tesód.
Nagyon gáz, hogy szégyelled a testvéredet.
Akár milyen körítést is tálalsz hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!