Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Félek a tesómmal sétálni mert...

Félek a tesómmal sétálni mert azt gondolják egy pár vagyunk, mit kezdjek ezzel?

Figyelt kérdés

Ő is mondta, hogy zavarja , engem meg már évek óta.

Tehát mondjuk nem merünk egy arborétumba sétálni mert egyszer mindenki furcsán nézett ránk, eleve introvertáltak vagyunk. Én 23 éves vagyok Ő 19 éves nekem van szemüvegem neki nincs, ha lenne akkor hasonlítanánk, hiába lány arcra totál úgy nézünk ki, csak annyi, hogy én kövér vagyok Ő meg alacsonyabb nálam 2 fejjel. Mindig az ilyen furcsa pillanatokat kerüljük, és annyiszor mondjuk ki, amikor elsétálunk valaki mellett, hogy " tesó, azt tudtad, hogy ' tehát a lényeg a tesó szó, hogy ne gondolják azt, hogy egy pár vagyunk. Volt már olyan, hogy rá is kérdeztek 6 éve, na onnantól leredukáltuk a együtt töltött eü sétákat, mindig egyedül mentünk, csak annak meg értelme nem volt, jobb dumálni közben. Most megint megjött a kedvem vele lógni mert hihetetlen nagy forma egyébként, nagyon szeretem a tesómat, de látom rajta, hogy ez a baja.. mint irtam az elején. Persze egymás kezét nem fogjuk.. akkor jó ha anya meg apa is jön sétálni, de az egy évbe egyszer esik meg.

Átélt már valaki ilyet? Furcsán hangzik amúgy?

2021. márc. 11. 11:45
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
65%
10: azt nem részletezte, hogy gondnokság alatt állnak-e... :)
2021. márc. 11. 11:59
 12/35 anonim ***** válasza:
92%
Súlyos üldözési mániátok van. 😞
2021. márc. 11. 12:02
 13/35 A kérdező kommentje:

Dehogy vonzódik, nem vagyunk olyanok..

Tényleg nem? Engem állandóan megszóltak a suliba mindenért, még akkor is ha sáros volt a kinti cipőm, mindig velem foglalkoztak, nézték mit hibázok. Volt, hogy zokni szandálba mentem es az tovább volt téma mint , hogy másik osztálytársam lopott a felsősök pénztárcájából pénzt. Komolyabb bajom lehet?

2021. márc. 11. 12:02
 14/35 anonim ***** válasza:
81%
Fel kéne nőni.. vagy szedni a gyógyszereket ..
2021. márc. 11. 12:04
 15/35 anonim ***** válasza:
55%

13: milyen gyógyszereket szedsz?

Ha nem, akkor kéne.....

2021. márc. 11. 12:10
 16/35 anonim ***** válasza:
96%

Kit érdekel hogy ki mit gondol.

A legtöbb ember nem is gondolkodik olyanokon egy sétáló párt látva hogy ezek vajon szerelmesek, vagy tesók, vagy csak haverok.

Ha meg valaki egy párnak néz titeket, akkor mi van? Semmi.

Rólam és a páromról meg mindig azt hiszik hogy apa-lánya vagyunk, mert 32 évesen 16-nak nézek ki, de nem érdekel. Jókat szoktunk röhögni egy-egy ilyen helyzet után.

2021. márc. 11. 12:12
 17/35 anonim ***** válasza:
91%
Ilyen túlzott mértékű külső kontrollos gondolatok orvosért kiáltanak!
2021. márc. 11. 12:17
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vizslatom séta közben az embereket, és pont nem filózok azon ki kinek a mije... gondolom más se.

Ez komoly amúgy?

2021. márc. 11. 12:18
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
Miért néztek rátok furcsán az arborétumban? :D mert állításod szerint egy sima fiatal párnak hittek, ebben mi a furcsa?
2021. márc. 11. 12:20
 20/35 anonim ***** válasza:
93%

Na és ha valaki azt hiszi, akkor mi van? Minden vadidegennek az utcán bizonygatni akarjátok hogy kik vagytok?

Elárulom hogy senki le se szarja.

Nem is értem ezt az egész kérdést.

Vannak gondok fejben.

2021. márc. 11. 12:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!