Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Félek a tesómmal sétálni mert...

Félek a tesómmal sétálni mert azt gondolják egy pár vagyunk, mit kezdjek ezzel?

Figyelt kérdés

Ő is mondta, hogy zavarja , engem meg már évek óta.

Tehát mondjuk nem merünk egy arborétumba sétálni mert egyszer mindenki furcsán nézett ránk, eleve introvertáltak vagyunk. Én 23 éves vagyok Ő 19 éves nekem van szemüvegem neki nincs, ha lenne akkor hasonlítanánk, hiába lány arcra totál úgy nézünk ki, csak annyi, hogy én kövér vagyok Ő meg alacsonyabb nálam 2 fejjel. Mindig az ilyen furcsa pillanatokat kerüljük, és annyiszor mondjuk ki, amikor elsétálunk valaki mellett, hogy " tesó, azt tudtad, hogy ' tehát a lényeg a tesó szó, hogy ne gondolják azt, hogy egy pár vagyunk. Volt már olyan, hogy rá is kérdeztek 6 éve, na onnantól leredukáltuk a együtt töltött eü sétákat, mindig egyedül mentünk, csak annak meg értelme nem volt, jobb dumálni közben. Most megint megjött a kedvem vele lógni mert hihetetlen nagy forma egyébként, nagyon szeretem a tesómat, de látom rajta, hogy ez a baja.. mint irtam az elején. Persze egymás kezét nem fogjuk.. akkor jó ha anya meg apa is jön sétálni, de az egy évbe egyszer esik meg.

Átélt már valaki ilyet? Furcsán hangzik amúgy?

2021. márc. 11. 11:45
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
98%

És akkor mi van. Egyrészt ugye senkit nem érdekel, hogy milyen kapcsolat van két együtt sétáló ember között, másrészt meg ha szerelmespárnak is gondolnak titeket, az nektek miért fáj?

Persze ha együtt jártok étterembe és szeretnéd felszedni a pincérlányt, akkor érdemes előtte tisztázni, hogy ti testvérek vagytok, de amúgy nem kéne, hogy zavarjon.

2021. márc. 11. 12:38
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Mikor én terhes voltam előfordult,hogy öcsém kísért az UH-ra mert a férjem dolgozott. Hát rohadtúl nem foglalkoztam vele,hogy ki mit gondol, pedig 8 évvel fiatalabb nálam.
2021. márc. 11. 12:54
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

Hát ilyet se hallottam még..most akkor ne menjek sehova Apámmal mert majd azt hiszik, hogy a csaja vagyok, én meg valami.gold digger... hiszen a lánya is lehetnék..és jé, tényleg, mivel a lánya vagyok..

A kutyát nem érdekli, hogy milyen kapcsolatban vagytok. Ha még találkoztok egy ismerősöddel és megkérdezi, hogy és hol talalkoztatok a barátnőddel, akkor megmondod, hogy a tesód. Most ebben mi a zavaró, de komolyan?!

2021. márc. 11. 13:16
 24/35 anonim ***** válasza:
76%

Kedves Kérdező!

Leírták már előttem éppen elegen, hogy mi a baj a gondolkodásoddal.

A legnagyobb jóindulattal javaslom, hogy fordulj ezzel a problémával pszichológushoz. Ha a testvéred is hasonlóan érzi magát, akkor mindketten.

Pénzbe kerül, de hidd el, hogy egy sokkal boldogabb és felszabadultabb életre nyílna utána lehetőséged.

Most 20 év körül vagytok, nem mindegy, hogy a következő 50 évet milyen lélekkel tudjátok megélni!

2021. márc. 11. 13:50
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
és ha most azt mondom, hogy mi van, ha leszbikusnak néznek, akkor többet nem kíséred el anyádat bevásárolni? esküszöm ez kóros... mármint jó, én is háromszor újrafésülködök és négyszer veszek fel mégis más kabátot, mert mit fognak gondolni az emberek, de kerülni az öcsémet csak mert azt hinnék hogy együtt vagyunk... te minden szembejövő két emberről megállapítod hogy egy pár amúgy?
2021. márc. 11. 14:31
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

Ha anya meg apa is megy, akkor nem hiszik, hogy ők az anyósa/apósa valamelyikőtöknek? Ilyen alapon ...

a gond inkább ott lesz hogy ahogy írod, introvertált vagy. Vagyis ez magában nem gond, ettől lehet valaki erős nnormális

személyiseg de itt a komplexusok is közre játszanak.

2021. márc. 11. 14:35
 27/35 anonim ***** válasza:
66%

A kérdező eltűnt...

Talán nem tetszett neki a tükör, amit elé tartottatok.

2021. márc. 11. 15:23
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

gyerekėnt engem is piszkáltak ,a suliba azt mikor felnőtem mår ugyan az a dolog felnőtt embereket nem ėrdekelte,

nyugodtan sėtålhatok kutyát nem ėrdekli hogy miėrt sėtáltok együtt.

2021. márc. 11. 17:35
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond nincs ezzel. Lehet, hogy párnak néznek titeket, lehet, hogy rájönnek, hogy testvérek vagytok, de amitől tudat alatt félsz (hogy pár ÉS testvérek vagytok) senkiben nem fog felmerülni.
2021. márc. 11. 20:04
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

"19 és 23 évesen a mamival-papival sétálni? Hát hajrá."

Miért ne lehetne a szülőkel sétálni? Manapság már ciki? Gratulálok.

A kérdésre válaszolva tényleg baj van az illető fejében, hogy jaj, most mi lesz, megnézik őket. Senkit nem érdekel, ki, mikor, kit, minek gondol. Kicsit valóban üldözési mániának tűnik.

2021. márc. 11. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!