Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Félek a tesómmal sétálni mert...

Félek a tesómmal sétálni mert azt gondolják egy pár vagyunk, mit kezdjek ezzel?

Figyelt kérdés

Ő is mondta, hogy zavarja , engem meg már évek óta.

Tehát mondjuk nem merünk egy arborétumba sétálni mert egyszer mindenki furcsán nézett ránk, eleve introvertáltak vagyunk. Én 23 éves vagyok Ő 19 éves nekem van szemüvegem neki nincs, ha lenne akkor hasonlítanánk, hiába lány arcra totál úgy nézünk ki, csak annyi, hogy én kövér vagyok Ő meg alacsonyabb nálam 2 fejjel. Mindig az ilyen furcsa pillanatokat kerüljük, és annyiszor mondjuk ki, amikor elsétálunk valaki mellett, hogy " tesó, azt tudtad, hogy ' tehát a lényeg a tesó szó, hogy ne gondolják azt, hogy egy pár vagyunk. Volt már olyan, hogy rá is kérdeztek 6 éve, na onnantól leredukáltuk a együtt töltött eü sétákat, mindig egyedül mentünk, csak annak meg értelme nem volt, jobb dumálni közben. Most megint megjött a kedvem vele lógni mert hihetetlen nagy forma egyébként, nagyon szeretem a tesómat, de látom rajta, hogy ez a baja.. mint irtam az elején. Persze egymás kezét nem fogjuk.. akkor jó ha anya meg apa is jön sétálni, de az egy évbe egyszer esik meg.

Átélt már valaki ilyet? Furcsán hangzik amúgy?

2021. márc. 11. 11:45
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
98%
A kutya nem foglalkozik veletek, ez csak paranoia.
2021. márc. 11. 11:49
 2/35 anonim ***** válasza:
28%
Az más kérdés, hogy ez neki hogy jött, lehet tudat alatt vonzódik hozzád és azért reagál ilyen hevesen egy hétköznapi helyzetre.
2021. márc. 11. 11:49
 3/35 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, saját nyakadon felül keresd a problémát....

Idegen embereket miért érdekelné, hogy két ismeretlen ember között milyen kapocs van...?? Észre sem vesznek benneteket, nemhogy agyalni kezdjenek...

2021. márc. 11. 11:50
 4/35 anonim ***** válasza:
95%
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
 5/35 anonim ***** válasza:
96%

Már bocs, de ez a kérdés kb. 9 és 13 éves korban még érthető lehetne....

:))))

6/35 anonim ***** válasza:
95%
Kinek mi köze hozzá, hogy kivel sétálsz? És ha egy párnak gondolnak, akkor mi van? Az valami szégyenletes dolog lenne?
2021. márc. 11. 11:51
 7/35 anonim ***** válasza:
100%
Eletemben nem gondolkodtam még el azon, hogy együtt sétáló emberek párt alkotnak e vagy sem és szerintem ezzel nem vagyok egyedül
 8/35 anonim ***** válasza:
93%
Van baj a toronyban.... :)
 9/35 anonim ***** válasza:
92%
Ki a f@szt érdekel szerinted, hogy testvérek vagytok? Én amikor nem volt senkim, voltam 19 éves, a 30 éves bátyámmal jártam moziba/kirándulni/várost nézni. (Épp szingli volt ő is). Kutyát nem érdekelte a dolog.
2021. márc. 11. 11:54
 10/35 anonim ***** válasza:
43%
19 és 23 évesen a mamival-papival sétálni? Hát hajrá.
2021. márc. 11. 11:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!