Mit tehetnék, hogy ne az én életemmel foglalkozzon ennyit a nővérem?
A nővérem ahogy anyám is nagyon vallásosak én viszont egyáltalán nem.
A testvérem mostanában nagyon rám szállt azzal, hogy menjek férjhez pedig tudja, hogy meleg vagyok. Jön nekem ezzel a pokolra jutok szöveggel, meg a család fontosságáról. Mondjuk ő például a férjével elég aktív szexuális életet élt mielőtt megházasodtak tavaly és ezt nem is titkolták. Persze ezzel felőlem semmi baj, csak hát amikor rávilágítottam, hogy a Biblia szerint ez sem helyes, jól kioktatott, hogy az maradiság, nem az ókorban élünk és ez manapság egyáltalán nem bűn csak a homoszexualitás, aszexualitás meg egyebek mert az Isten egy férfit és nőt teremtett szent egységbe vagy mibe.
Mondtam neki, hogy én nem fogok megváltozni és nem ártok ezzel senkinek, és felejtse el az én dolgaimat de nem hajlandó rá. Üzeneteket küld ,hogy bemutat keresztény férfiaknak stb.. Azon gondolkodom, hogy letiltom egy időre de mégiscsak a testvérem...
Tudod, mindig az a modern, az elfogadható amit az adott ember csinál és az a maradi, esetleg elítélendő, amit pedig a másik :)
Más szemében a szálkát is, a sajátjában a gerendát sem veszi észre.
Nem véletlenül mondják az ilyen emberekre, hogy először a saját háza táján sepregessen. Nem hiszem, hogy fel kéne venned a beszólásaikat, amikor éppen ki akarnak oktatni, szépen tereld el a szót (ne támadj vissza, mert csak magadat idegesíted fel), vagy menj ki a szobából. Vagy egyszerűen ne is beszélj velük :)
Ritka unalmas élete van az összes ilyen bigott idiótának, hogy mindig másokkal vannak elfoglalva...
Mondd azt, hogy én vagyok a pasid, akkor nyugton maradnak... :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!