Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ha a húgom lányokkal csókolózi...

Ha a húgom lányokkal csókolózik, de a fiúkhoz is vonzódik, akkor biztosan biszexuális vagy csak átmeneti dolog?

Figyelt kérdés
húgom lassan 14 éves és 2-3 éve csak lányokkal tud ellenni, suliban szinte csak lányokkal beszélget, ez okes, csak láttam már hogy több osztálytársával is csókolózott már, akik lányok, fel szokta venni videóra, képeket csinál és szokta nekem mutogatni, dicsekedni akar vele szerintem (én fiú vagyok). amióta megváltozott a stílusa (pl."fiúsabb" bő vintage cuccokat hord azóta, nem lányosokat, nem sminkel, leszar mindenkit), azóta csinálja ezt. szerintetek mi ez nála, bi lehet? :D ő azt mondja hogy az de akkor néhány osztálytársa is bi?
2021. febr. 23. 02:23
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
86%

Én magam is heteroszexuális vagyok, és meggyőződésem szerint egy hetero ember nem próbálkozik a saját neménél, viccből sem. Kíváncsiságból sem. Tehát már nem értünk egyet. De abban egyetértek veled, hogy nincs értelme vitázni.

(8-as voltam)

2021. febr. 23. 08:17
 12/55 anonim ***** válasza:
82%

Kamaszkorban természetes a nemi identitás keresése. Kinél jobban ütközik ki, mint a húgodnál, kinél kevésbé, de létező jelenség - csak manapság erről nem beszélnek a nagy lmbt csatározásban. (Én a kètezres években voltam gyerek, akkoriban még a szexuális felvilágosító könyvekben is írtak erről, manapság nem tudom, mi a helyzet.)

Ez nem azt jelenti, hogy minden kamasz lány a barátnőivel smacizik, csak azt, hogy még nem alakult ki 100%-ban a nemi identitása. Igen, lehet, hogy később is biszexuális marad, de az is lehet, hogy ez csak egy lázadó időszak. (Ugyanez igaz az osztálytársakra is.)

Majd alakul. :)

2021. febr. 23. 08:27
 13/55 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem is normális. Kamasz, feszegeti a határokat, keresi az identitását. Én 100%-ban heteró vagyok, mégis smárolgattam lányokkal gimiben és egyetemen is. Most már férjnél vagyok.
2021. febr. 23. 08:41
 14/55 anonim ***** válasza:
76%

"Kamaszkorban természetes a nemi identitás keresése."

Ez szerintem nem igaz. Kamaszkorra már kialakul az, hogy valaki kihez vonzódik. Ha valaki előtt nem egyértelmű, akkor az biszexuális, csak elnyomja magában a hajlamokat, és azt hazudja, hogy az "útkeresés" végén az ellenkező nemet választotta.

2021. febr. 23. 08:50
 15/55 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem pedig igaz. Felnőttkorra alakul ez ki teljes mértékben. Nekem azzal se lett volna problémám, a bi vagy leszbikus lennék, de ki merem jelenteni, hogy száz százalékbana férfiakhoz vonzódok és csak farokkal elégülök ki. Kiváncsiságból és poénból próbálgattam a lányokat.
2021. febr. 23. 09:04
 16/55 anonim ***** válasza:
68%
Neked csak az a bajod, hogy kimaradsz a szendvicsből.
2021. febr. 23. 09:20
 17/55 A kérdező kommentje:
🙃🙃
2021. febr. 23. 09:24
 18/55 A kérdező kommentje:
köszi
2021. febr. 23. 09:25
 19/55 anonim ***** válasza:
50%

Semmi baja, csak még szűz, aztán a ránehezedő nemlétező nyomás végett ami a korosztálya nagyképűségébőúl meg a tiniknek szánt bulvármédiából jön ez ellen lázad!

Lényegében magányos, motiválatlan, mellőzött.

Aki valahogy ki akar tűnni, mert még nem jött rá arra, hogy amit hajszol amit ámít az valójában nem is létezik, vagy magától hozza az élet ha olyan környezetbe kerül, csak azért tenni is kellene de nem a telefonon meg a közösségi médiákon!

Fogadok nem sportol semmit, nincsenek eredményei semmiben...

Nyert már bármilyen versenyt is vagy indult akár eggyen is?

Van valamilyen hobbija amit elkötelezve csinál és komolyabb szinten?

2021. febr. 23. 09:35
 20/55 anonim ***** válasza:
36%
Ez van ha a fészbuk neveli a gyereket, mert a szülőknek nincs idejük rá.
2021. febr. 23. 09:37
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!