Ha a húgom lányokkal csókolózik, de a fiúkhoz is vonzódik, akkor biztosan biszexuális vagy csak átmeneti dolog?
Én magam is heteroszexuális vagyok, és meggyőződésem szerint egy hetero ember nem próbálkozik a saját neménél, viccből sem. Kíváncsiságból sem. Tehát már nem értünk egyet. De abban egyetértek veled, hogy nincs értelme vitázni.
(8-as voltam)
Kamaszkorban természetes a nemi identitás keresése. Kinél jobban ütközik ki, mint a húgodnál, kinél kevésbé, de létező jelenség - csak manapság erről nem beszélnek a nagy lmbt csatározásban. (Én a kètezres években voltam gyerek, akkoriban még a szexuális felvilágosító könyvekben is írtak erről, manapság nem tudom, mi a helyzet.)
Ez nem azt jelenti, hogy minden kamasz lány a barátnőivel smacizik, csak azt, hogy még nem alakult ki 100%-ban a nemi identitása. Igen, lehet, hogy később is biszexuális marad, de az is lehet, hogy ez csak egy lázadó időszak. (Ugyanez igaz az osztálytársakra is.)
Majd alakul. :)
"Kamaszkorban természetes a nemi identitás keresése."
Ez szerintem nem igaz. Kamaszkorra már kialakul az, hogy valaki kihez vonzódik. Ha valaki előtt nem egyértelmű, akkor az biszexuális, csak elnyomja magában a hajlamokat, és azt hazudja, hogy az "útkeresés" végén az ellenkező nemet választotta.
Semmi baja, csak még szűz, aztán a ránehezedő nemlétező nyomás végett ami a korosztálya nagyképűségébőúl meg a tiniknek szánt bulvármédiából jön ez ellen lázad!
Lényegében magányos, motiválatlan, mellőzött.
Aki valahogy ki akar tűnni, mert még nem jött rá arra, hogy amit hajszol amit ámít az valójában nem is létezik, vagy magától hozza az élet ha olyan környezetbe kerül, csak azért tenni is kellene de nem a telefonon meg a közösségi médiákon!
Fogadok nem sportol semmit, nincsenek eredményei semmiben...
Nyert már bármilyen versenyt is vagy indult akár eggyen is?
Van valamilyen hobbija amit elkötelezve csinál és komolyabb szinten?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!