Meghívnátok az esküvőtökre olyan nővéreket akik lebeszélik a menyasszonyt a gyerekszülésről?
A lány szülei támogatják a gyerekvállalást, és a párom is szeretne pár év múlva tőlem gyermeket, legalábbis most ezt mondja, csak ragaszkodna az esküvőhöz előtte és az orvosi dolgokkal kapcsolatos félelmeivel megbírkózna, egészségileg rákészülne.
A két nővére mivel nem tanult és kb az életben nem tartanak önmaguktól sehol, ők meg huhognak, hogy "hugi okos legyél, ne jár úgy mint mi".
Már a tököm tele van mindkettővel. Magukkal kellene foglalkozniuk, de csak a szájuk sír, közbe el vannak tartva az élettársaik által, mert még arra sem voltak elég jók, hogy feleséggé legyenek.
Számunkra az anyagiak, és a megélhetés biztosítva van javarészt általam, mert több mint 6 szakmám van, és saját lakásom, nekem nem büdös a munka és a menyasszonyom sem olyan lusta mint a két nővére akik szégyenszemre közel a negyvenhez egy érettségin kívül semmit sem tudnak felmutatni, az egyiknek még gyereke sincs, csak a hobbiállataival foglalkozik a másik meg albérletben van a gyerekeivel, de szeretőt tart az alkoholista élettársa mellett, hogy legyen pénze plusz még a kapcsolatom elején előttem is elkezdte egy kissé "dobálni" magát!
Én nem akarom a menyasszonyomat megbántani, mert mégiscsak a testvérei, de azért trágya egy érzés így ezekmiatt megnősülni, csak az özvegy anyámra is gondolni szeretnék aki tőlünk külön él a saját házában, hogy legalább megérje a fia esküvőjét, hamár az unokája ballagását nem is fogja...
Ti mit tennétek?
73/74 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted minden nőnek az a non plus ultra, hogy férjhez menjen?
Talán 100 évvel ezelőtt ez így is volt, mikor ennyire silányította a szokás a női létet, hogy feleség, anya, házicseléd.
Ma már hála az égnek nem itt tartunk.
Nyuszika, ezt nem én forszírozom ennyire, ő megmondta, hogy házasság előtt nincs gyerek.
Te nem itt tartasz, de nem mindenki olyan mint amiről a magazinok írnak...(szerencsére). Nézd inkább az animal planetet ahol a sok szingli vénlány kopasz macskát fürdetget, meg krémezget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!