Meghívnátok az esküvőtökre olyan nővéreket akik lebeszélik a menyasszonyt a gyerekszülésről?
A lány szülei támogatják a gyerekvállalást, és a párom is szeretne pár év múlva tőlem gyermeket, legalábbis most ezt mondja, csak ragaszkodna az esküvőhöz előtte és az orvosi dolgokkal kapcsolatos félelmeivel megbírkózna, egészségileg rákészülne.
A két nővére mivel nem tanult és kb az életben nem tartanak önmaguktól sehol, ők meg huhognak, hogy "hugi okos legyél, ne jár úgy mint mi".
Már a tököm tele van mindkettővel. Magukkal kellene foglalkozniuk, de csak a szájuk sír, közbe el vannak tartva az élettársaik által, mert még arra sem voltak elég jók, hogy feleséggé legyenek.
Számunkra az anyagiak, és a megélhetés biztosítva van javarészt általam, mert több mint 6 szakmám van, és saját lakásom, nekem nem büdös a munka és a menyasszonyom sem olyan lusta mint a két nővére akik szégyenszemre közel a negyvenhez egy érettségin kívül semmit sem tudnak felmutatni, az egyiknek még gyereke sincs, csak a hobbiállataival foglalkozik a másik meg albérletben van a gyerekeivel, de szeretőt tart az alkoholista élettársa mellett, hogy legyen pénze plusz még a kapcsolatom elején előttem is elkezdte egy kissé "dobálni" magát!
Én nem akarom a menyasszonyomat megbántani, mert mégiscsak a testvérei, de azért trágya egy érzés így ezekmiatt megnősülni, csak az özvegy anyámra is gondolni szeretnék aki tőlünk külön él a saját házában, hogy legalább megérje a fia esküvőjét, hamár az unokája ballagását nem is fogja...
Ti mit tennétek?
1. 93as vagyok. A kérdésemet kerülöd mint politikus a poligráfot.
2. Ha ennyire szar minek vagy vele?
101/101 anonim ***** válasza:
1. 93as vagyok. A kérdésemet kerülöd mint politikus a poligráfot.
2. Ha ennyire szar minek vagy vele?
Nem kerülöm, csak időközben kitörölgettek megint pár válaszom meg kommentet is.
Nem volt ilyen szar még az elején még, de egyre gázabb.
Sokszor egyre erőszakosabb, én pedig egyre nehezebben bocsátok meg még ha békülni is akar.
Amikor megbocsátok, akkor meg nem tanul a dologból, rövid időn belül újra barom és makacs, nem ért szót, nem hagy békén, és sem kérésnek sem másnak nem tesz eleget, rondán flegmázik.
Sajnos számos viselkedésjegyét akaratlanul átveszem.
Olyan mint egy rossz gyerek, csak felnőttbe...
Te mi a fenét tudnál csinálni, miközbe meg egy kicsit azért szereted is, mert vanak közös jó élményeitek?
Lassan az egész már csak egymás szivatásáról szól, és tipikusan az a felállás, hogy mindenki megbánja ha valóban kivágom a lakásból én is meg ő is, és utána vagy nem lesz tovább, vagy semmi sem lesz ugyanolyan többé.
" 105/105 anonim ***** válasza:
Ennek a kapcsolatnak semmi értelme."
A Testvéreiének sincs, pedig az egyiknél még három gyerek is született, ez egy ilyen eresztés...
Ne mások életével foglakozz, hanem próbáld a sajátodat mem elrontani.
Ha mar most ennyi bajod van a nővel, később csak nehezebb lesz.
107/107 anonim ***** válasza:
Ne mások életével foglakozz, hanem próbáld a sajátodat mem elrontani.
Ha mar most ennyi bajod van a nővel, később csak nehezebb lesz.
Hát ezt már kezdem belátni... Csak hova tovább 30 + évesen, meg kivel amikor otthon ül a friss husi, plusz még nekem fájna jobban ha átverném, nem vagyok én jó ebben, meg nem is akarok...
Rábsztam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!