Miért ilyen velem az unkatesóm?
Szóval egy 6 eves kis sz@rosrol van szó aki üti a kis tesóját és az anyát Persze az anya az alig szidja le cdak rászól és kész ,mind1 ez nem az én dolgom...
Velem is szentelem és mit tudnék csinálni h ne legyen ilyen???
Megütni nem fogom...
Szóltam rá szépen ,éréjesen de nem hallgatót sehogyan se...es idegesítő már ahogy viselkedik velem
Szia
Te hány éves vagy és melyik nemet képviseled?
Probalj meg nem foglalkozni vele. Nekem is van egy gyerek a csaladba akit kerülök. Azon szorakozik h minden játékot ossze vissza eldob es az anyja visszaviszi neki. Ezt probalja mindenkivel eljatszani, maskepp ordít.
Egyszer ultünk az asztalnál, ettem, s ledobott mellem valamit es varta h adjam fel. Odaadtam neki, nem tudtam mit akar, gondoltam elejtette. Mikor messzebbre dobta, na mondom en nem jatszom. Persze ramszolt a anyja h menjek s adjam oda, ok igy jatszanak. Kozoltem is, hogy nem szeretnék jatszani, adja csak o nyugodtan oda. A gyerek mindenert hisztizik. Mindenert. De idővel megtanulta hogy nem vagyunk vevő ra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!