Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért ilyen velem az unkatesóm?

Miért ilyen velem az unkatesóm?

Figyelt kérdés

Szóval egy 6 eves kis sz@rosrol van szó aki üti a kis tesóját és az anyát Persze az anya az alig szidja le cdak rászól és kész ,mind1 ez nem az én dolgom...

Velem is szentelem és mit tudnék csinálni h ne legyen ilyen???

Megütni nem fogom...

Szóltam rá szépen ,éréjesen de nem hallgatót sehogyan se...es idegesítő már ahogy viselkedik velem

2020. dec. 15. 01:22
1 2 3 4
 1/38 A kérdező kommentje:
Meg úgy mindenkivel én is voltam hat éves de ilyen rossz soha
2020. dec. 15. 01:23
 2/38 anonim ***** válasza:
91%
Csak ignorálni tudod. Ezt a szülei cseszték el.
2020. dec. 15. 01:33
 3/38 A kérdező kommentje:
Még minden sz@tert sír pl: letiltotam a villanyt bombol...
2020. dec. 15. 01:34
 4/38 A kérdező kommentje:
Le oltottam*
2020. dec. 15. 01:35
 5/38 A kérdező kommentje:
Ja azt szoktam csinálni...elobb vágy utóbb csak meg -unja
2020. dec. 15. 01:36
 6/38 anonim válasza:
64%
egy két füles azt kész
2020. dec. 15. 02:31
 7/38 A kérdező kommentje:
Azt kéne tudom de én nem szeretném megütni csorit
2020. dec. 15. 02:43
 8/38 Ühümmm válasza:
26%

Szia

Te hány éves vagy és melyik nemet képviseled?

2020. dec. 15. 02:54
 9/38 anonim ***** válasza:
90%

Probalj meg nem foglalkozni vele. Nekem is van egy gyerek a csaladba akit kerülök. Azon szorakozik h minden játékot ossze vissza eldob es az anyja visszaviszi neki. Ezt probalja mindenkivel eljatszani, maskepp ordít.

Egyszer ultünk az asztalnál, ettem, s ledobott mellem valamit es varta h adjam fel. Odaadtam neki, nem tudtam mit akar, gondoltam elejtette. Mikor messzebbre dobta, na mondom en nem jatszom. Persze ramszolt a anyja h menjek s adjam oda, ok igy jatszanak. Kozoltem is, hogy nem szeretnék jatszani, adja csak o nyugodtan oda. A gyerek mindenert hisztizik. Mindenert. De idővel megtanulta hogy nem vagyunk vevő ra.

2020. dec. 15. 04:23
 10/38 anonim ***** válasza:
95%
Ha ennyi idősen üti a családtagjait, akkor valószínűleg ezt tanulta, hogy ez a normális. A gyereket már elbaszták, ezt a szülőkkel kéne megbeszélni, ha nem akarnak bűnözőt a gyerekből, de feltételezhető, hogy ez nem fogja őket nagyon érdekelni.
2020. dec. 15. 05:22
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!