Miért ilyen velem az unkatesóm?
Szóval egy 6 eves kis sz@rosrol van szó aki üti a kis tesóját és az anyát Persze az anya az alig szidja le cdak rászól és kész ,mind1 ez nem az én dolgom...
Velem is szentelem és mit tudnék csinálni h ne legyen ilyen???
Megütni nem fogom...
Szóltam rá szépen ,éréjesen de nem hallgatót sehogyan se...es idegesítő már ahogy viselkedik velem
Ez sokkal inkább a szülők hibája.
6 éves kisgyerek,könyörgöm,kb. még semmit sem tud az életről.
Ak semmit lehet tenni ,elkel fogadnom h ilyen kis bohóc
És majd valaki majd a sulijába jól m@g b***a a szájat.....
En pedig adnek neki egy taslit. Majd a suliban is mi denkit terrorizal? Nem azt mondom, hogy verd agyon, de egy kis atszalos+ elmondani, hogy miert kapta, segithet.
Mondok egy peldat. Unokaocsem is hasonlo viselkedest produkalt. Egyszer az Apja fejez vagott egy kockat. Az Apja se szo se beszed vissza. Koppant is jo nagyot a fejen. Mar majdnem elkezdett bombolni, amikor tesom odafordult es megkerdezte: - "Jo erzes volt? Nem ugye? Nekem sem"
A gyereket meg kell tanitani, hogy olyan dolgokat ne tegyen, amit o sem szeretne megelni. Neha nem art erzekeltetni, hogy mirol is van szo.
Mi közöd van a 6 éves unokatesódhoz? Semmi.
Ha vendégségben vannak, és odatesznek, hogy játsz vele, mert te vagy a gyerek, megmondod, hogy nem játszol vele. Pont.
Egye meg az anyja a saját főztjét...
"Mi közöd van a 6 éves unokatesódhoz? Semmi.
Ha vendégségben vannak, és odatesznek, hogy játsz vele, mert te vagy a gyerek, megmondod, hogy nem játszol vele. Pont.
Egye meg az anyja a saját főztjét.."
nem játszattam vele ő csak magától csinálja ezt az egészet
"Sajnos egy ilyen esetet, amikor már rég eldurvult a dolog nem veréssel lehet megoldani. Ezzel az én szubjektív véleményem szerint ez csak tovább rontaná a már rég elrontott dolgot. Én feltételezem, hogy a családban van az agresszió, és kitől tanulna a gyerek, ha nem a szülőktől? Hogy jut eszébe a gyereknek az, hogy ő most ütni fogja az anyját? Én nem azt mondom, hogy az apja veri az anyját, és azért hiszi a gyerek, hogy ez a normális, és ő is nyugodtan megeheti. Á, mindegy, inkább mégis azt mondom. Bár lehet tévededek... A probléma ezzel az, hogyha a feltételezésem igaz, akkor az apa nem igazán menne bele abba, hogy a gyereket egy pszichológus lássa, de akkor meg egyértelmű mi a helyzet. Itt nektek kell lépni, gyereket pszichológushoz, ott majd kiderülnek a dolgok. Miután a pszichológus beszélt a gyerekkel, sokminden kiderülne, de ha ezt a szülők elutasíjták, akkor mindenképpen tudjátok azt, hogy családon belüli erőszak van.
ma"
A családjukról.nm nagyon tudom mi van othon de azt tudom h az apa mindig meg aláza az anyát..
És pszichológus sem vinnek el
De itt nem az anyát kell cdak hibáztatni hanem a mamát és aZ apát mért ok hangoljak az anya elen
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!