Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért ilyen velem az unkatesóm?

Miért ilyen velem az unkatesóm?

Figyelt kérdés

Szóval egy 6 eves kis sz@rosrol van szó aki üti a kis tesóját és az anyát Persze az anya az alig szidja le cdak rászól és kész ,mind1 ez nem az én dolgom...

Velem is szentelem és mit tudnék csinálni h ne legyen ilyen???

Megütni nem fogom...

Szóltam rá szépen ,éréjesen de nem hallgatót sehogyan se...es idegesítő már ahogy viselkedik velem

2020. dec. 15. 01:22
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
89%

Ez sokkal inkább a szülők hibája.

6 éves kisgyerek,könyörgöm,kb. még semmit sem tud az életről.

2020. dec. 15. 06:39
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
Én a szülőket kérném számon, és mondanám nekik, hogy ha nem tudják fegyelmezni a gyereket, nem kell idejönni.
2020. dec. 15. 08:14
 13/38 A kérdező kommentje:

Ak semmit lehet tenni ,elkel fogadnom h ilyen kis bohóc

És majd valaki majd a sulijába jól m@g b***a a szájat.....

2020. dec. 15. 08:16
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
De, lehet mit tenni, ha akarsz, de ugyebár "nem a te problémád", úgyhogy minek? Az, hogy majd megverik a suliban, mert ilyen "kis bohóc", annyit fog tenni, hogy még rosszabb dolgokat fog csinálni. Agresszió agresszíót szül, és ha ő ilyen, akkor egész életében ezt fogja bevonzani, és onnantól csak lefelé, bár ha a bűnözés a cél, akkor jó az irány. Ha valamennyire és érdekel a sorsa, és az, hogy valamennyire elfogadható élete legyen, akkor a nagyon okos szüleivel kéne ezt valahogy megbeszélni, ha ők ezt nem tudják megoldani, akkor pedig segítséget kell kérni a megfelelő helyen. Olyan nincs, hogy nincs mit tenni. Ennyi idősen(HAT ÉVESEN) nem ő tehet a sorsáról, hanem a körülötte lévők befolyásolják. Tegyetek valamit, amíg nem késő.
2020. dec. 15. 08:47
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

En pedig adnek neki egy taslit. Majd a suliban is mi denkit terrorizal? Nem azt mondom, hogy verd agyon, de egy kis atszalos+ elmondani, hogy miert kapta, segithet.

Mondok egy peldat. Unokaocsem is hasonlo viselkedest produkalt. Egyszer az Apja fejez vagott egy kockat. Az Apja se szo se beszed vissza. Koppant is jo nagyot a fejen. Mar majdnem elkezdett bombolni, amikor tesom odafordult es megkerdezte: - "Jo erzes volt? Nem ugye? Nekem sem"

A gyereket meg kell tanitani, hogy olyan dolgokat ne tegyen, amit o sem szeretne megelni. Neha nem art erzekeltetni, hogy mirol is van szo.

2020. dec. 15. 09:58
 16/38 A kérdező kommentje:
Az anya tudja ilyen a gyerek de azt mondja hogy nem tudd mit tenni merr kezelhetetlwn nem tud vele bírni itt igazabbol nem az anyuka a hibás ha nem a kedves apa meg a mamája ő miattuk lett ilyen szegény...en szeretem őt mondom is nem csak de mindig azt mondja h nem tudja nevelni
2020. dec. 15. 09:59
 17/38 A kérdező kommentje:
Az anya szokot adni egy két taslit de nem értet belole a gyerek...
2020. dec. 15. 10:01
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos egy ilyen esetet, amikor már rég eldurvult a dolog nem veréssel lehet megoldani. Ezzel az én szubjektív véleményem szerint ez csak tovább rontaná a már rég elrontott dolgot. Én feltételezem, hogy a családban van az agresszió, és kitől tanulna a gyerek, ha nem a szülőktől? Hogy jut eszébe a gyereknek az, hogy ő most ütni fogja az anyját? Én nem azt mondom, hogy az apja veri az anyját, és azért hiszi a gyerek, hogy ez a normális, és ő is nyugodtan megeheti. Á, mindegy, inkább mégis azt mondom. Bár lehet tévededek... A probléma ezzel az, hogyha a feltételezésem igaz, akkor az apa nem igazán menne bele abba, hogy a gyereket egy pszichológus lássa, de akkor meg egyértelmű mi a helyzet. Itt nektek kell lépni, gyereket pszichológushoz, ott majd kiderülnek a dolgok. Miután a pszichológus beszélt a gyerekkel, sokminden kiderülne, de ha ezt a szülők elutasíjták, akkor mindenképpen tudjátok azt, hogy családon belüli erőszak van.
2020. dec. 15. 10:15
 19/38 anonim ***** válasza:
61%

Mi közöd van a 6 éves unokatesódhoz? Semmi.

Ha vendégségben vannak, és odatesznek, hogy játsz vele, mert te vagy a gyerek, megmondod, hogy nem játszol vele. Pont.

Egye meg az anyja a saját főztjét...

2020. dec. 15. 10:16
 20/38 A kérdező kommentje:

"Mi közöd van a 6 éves unokatesódhoz? Semmi.

Ha vendégségben vannak, és odatesznek, hogy játsz vele, mert te vagy a gyerek, megmondod, hogy nem játszol vele. Pont.

Egye meg az anyja a saját főztjét.."

nem játszattam vele ő csak magától csinálja ezt az egészet

"Sajnos egy ilyen esetet, amikor már rég eldurvult a dolog nem veréssel lehet megoldani. Ezzel az én szubjektív véleményem szerint ez csak tovább rontaná a már rég elrontott dolgot. Én feltételezem, hogy a családban van az agresszió, és kitől tanulna a gyerek, ha nem a szülőktől? Hogy jut eszébe a gyereknek az, hogy ő most ütni fogja az anyját? Én nem azt mondom, hogy az apja veri az anyját, és azért hiszi a gyerek, hogy ez a normális, és ő is nyugodtan megeheti. Á, mindegy, inkább mégis azt mondom. Bár lehet tévededek... A probléma ezzel az, hogyha a feltételezésem igaz, akkor az apa nem igazán menne bele abba, hogy a gyereket egy pszichológus lássa, de akkor meg egyértelmű mi a helyzet. Itt nektek kell lépni, gyereket pszichológushoz, ott majd kiderülnek a dolgok. Miután a pszichológus beszélt a gyerekkel, sokminden kiderülne, de ha ezt a szülők elutasíjták, akkor mindenképpen tudjátok azt, hogy családon belüli erőszak van.

ma"

A családjukról.nm nagyon tudom mi van othon de azt tudom h az apa mindig meg aláza az anyát..

És pszichológus sem vinnek el

De itt nem az anyát kell cdak hibáztatni hanem a mamát és aZ apát mért ok hangoljak az anya elen

2020. dec. 15. 10:23
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!