Szerintetek ciki lenne a "mostohatestvéreimnek" 3 ezer forint értékű Rossmann ajándékutalványt venni karácsonyra?
Babakoszonto ajandek :DD uram isten. Ha lesz gyerekunk nem lenne pofam elvarni hogy hozzanak. Mondjuk nem az idei evben tema de miez mar..
Ha meg engem hivnanak meg akkor elmennek egy masik alkalommal es nem vinnek ajandekot a gyereknek. Baba koszonteni XD mi a franc... Ezek az uj barom szokasok jezusom.
Osszeulnek es mindenki viszi a kis ajandekokat baba koszonore mi a phasz.
34 te vagy taplo. Akkora h itt rugdalozol nekem meg osztod az "eszt"... Ki vagy te. Ki vagy te h megmondd. Senki. Ku$$ van.
En is leszek gyerekes es baromira nem kell h mas valassza ki a csorgot meg a fiszem fszomat..huszonnyolcadik nyunyókát... Úristen. Siman elmennek ugy h nem viszek. A normalis ember nem azert hiv vkit h vigyen vmit..
Te taplo.
Erdekes 36os kommentben ugyanez kultur modon van megfogalmazva es nem vagdalozva oltogatva...mint a 34ben..
Igen lehet illik #35vagyok de miert kellene kifejezni barmit. Nem fogok nem orulni de kulonosebben orulni sem hiszen az pont marhara nem az en gyerekem. Majd orulok a sajatomnak es (neki orulhet aki akar :D nem fosztom meg!!)-de mas valaki gyereke miatt lehet akar sajat rokonome is nem tudok kulonosebben mit szolni: oke van,ti csinaltatok meg,ti nevelitek,ti tettetek ossze amit. Ez gusztustalan megfogalmazva ahogy leirtam DE IGY VAN :)
Figyelj HA szivesen viszel mert Neked okoz oromot adni,adj. Amugy adni jo. De akkor jo ha szivesen teszed. Ha en ugy erzem valami helyzet nem valt ki belolem semmit es konkretan rokon gyereke akkor sajna ez van nem fog erdekelni es lehet meg sem nezem ha hivnak. Ha erdekel es orommel tolt el megyek adok. Illembol viszont a terez anya se tudna elrangatni.
Az elet tul rovid ahhoz hogy illembol napjaim eveim rohanjanak el. Gondolok itt csaladi programra ami X nap es semmi kedvem. Stb
Akkor ne is irj. Semmi mast. Ezt meg leirtad. Szevasz :D
Adjon aki szivbol ad. Adni jo. Szeretettel adni jo! Ha nem erzek semmit mert pont nem erdekel valaki nem adok. Ennyi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!