Szerintetek ciki lenne a "mostohatestvéreimnek" 3 ezer forint értékű Rossmann ajándékutalványt venni karácsonyra?
te háromnak, ők meg csak egynek vesznek
Gondolod, hogy a tesók egymásnak nem vesznek,c sak a féltesónak???
Szia!
Mi is pont ugyanígy voltunk,volt még 3 mostohatestvérem.Állandóan görcsben volt karácsony előtt a gyomrom már hónapokkal,hogy kinek,mit vegyek a kevéske pénzből,mert személyenként 2-3 ezret szántam rá. 10 embernek kellett venni valamit.(szrt,mert más nem telik belőle,ami normális dolog)Én próbáltam mondogatni,hogy ne vegyünk,nem jó ez így,stb,az apám ragaszkodott a naaagy közös karácsonyi zabákhoz.Na az élet megoldotta,3 éve nem kell vegyek semmit,mert nem beszélek velük.
Nálunk 5 éve mindenki azt mondja, hogy nem ajándékozunk. Nekem van egy lányom, ő kap ajándékot, de ne terheljük magunkat kiadásokkal. Azért mindenki szeret ajándékot kapni, így valami apróságot minden évben veszünk. Erre minden évben döbbenet, egymásnak meg nekünk is komolyabb értékben vesznek ajándékot. Mi adjuk a legcsóribb ajándékokat. :D De meg mondom őszintén nem érdekel. Szerintem neked se kéne ezzel foglalkozni. Ez a szeretet ünnepe. Mindenki a saját lehetőségeihez képest ajándékoz. Nem a pénz, meg az összeg a lényeg. Én nem várok el drága ajándékot, és nem is adok drága ajándékot. Mi sem ismerjük annyira egymást, nem akarunk felesleges dolgokat vásárolgatni. Ha ritkán találkoztok, szerintem ne foglalkozz vele, hogy apukád mit mondott. Pláne a covid alatt senkit ne az érdekeljen, hogy ki mennyiért ajándékoz, hanem az érdekelje, hogy mindenki egészséges, és adjon ennek hálát, aztán kész.
Vegyél sok apróságot 3000-ért és akkor soknak tűnik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!